Fotbal intern

Giedrius Arlauskis termină sezonul la CFR Cluj, așa cum Fanatik a dezvăluit pe 14 iunie! Update exclusiv

01.07.2020 | 19:00
Giedrius Arlauskis termina sezonul la CFR Cluj asa cum Fanatik a dezvaluit pe 14 iunie Update exclusiv
ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a venit cu o veste bună pentru fanii campioanei CFR Cluj, chiar înainte de derby-ul cu FCSB din Gruia de duminică, 14 iunie.

Portarul lituanian mai are contract cu formația lui Dan Petrescu până la 30 iunie 2020 și CFR putea rămâne fără el pentru ultimele meciuri din play-off.

ADVERTISEMENT

Negocierile dintre Arlauskis și oficialii celor de la CFR Cluj au bifat ca îndeplinit primul obiectiv: portarul și-a dat acordul să termine acest campionat la formația lui Petrescu și să pună umărul la al treilea titlu consecutiv pentru ardeleni.


UPDTATE. 1 iulie 2020, ora 19:00. Ceea ce FANATIK a anunțat pe 14 iunie, în ziua derby-ului CFR Cluj – FCSB, s-a confirmat azi, 1 iulie. Giedrius Arlauskis va continua încă o lună la CFR, cu care se înțelesese încă de atunci, dar contractul semnat a fost înregistrat azi la LPF.

ADVERTISEMENT

ȘTIREA INIȚIALĂ. 14 iunie, ora 16:45. 

Giedrius Arlauskis va rămâne la CFR Cluj pentru toate meciurile din play-off. Prelungirea contractului pentru sezonul viitor va fi discutată în luna iulie

Una dintre bătăile de cap al antrenorului Dan Petrescu la intrarea pe ultima turnantă a actualului campionat a fost rezolvată. „Bursucul” se gândea deja cum va gestiona ultimele runde fără portarul titular, Giedrius Arlauskis.

Erau multe semnale că goalkeeper-ul a ales deja una dintre ofertele de sute de mii de euro din spațiul arab și va pleca la 1 iulie, după ce îi expiră contractul cu CFR Cluj. Petrescu le-a cerut șefilor să încerce totuși să-l întoarcă din drum pe portar.

ADVERTISEMENT

Iar vestea a venit chiar înainte de derby-ul CFR – FCSB, când tehnicianul a fost informat că s-a bătut palma cu Arlauskis pentru a prelungi cu încă două luni contractul cu Clujul. Adică să termine sezonul în Gruia. Apoi? Se va discuta în luna iulie!

Giedrius Arlauskis le-a promis șefilor de la CFR că ar rămâne și din toamnă dacă nu-i vine ofertă de 1.000.000 de euro pe an! Al Shabab e „aproape”!

Încă nu se știe dacă Giedrius Arlauskis va continua la CFR și din toamnă. Chiar le-a spus șefilor că totul depinde de zerourile pe care le va avea oferta din fotbalul arab sau turc pentru salariul său.

ADVERTISEMENT

Aș rămâne la CFR Cluj și din sezonul viitor doar dacă nu pleacă un singur om: Marian Copilu” –

Giedrius Arlauskis în luna martie

Vrea minimum 1 milion de euro anual, așa cum FANATIK a dezvăluit acum câteva săptămâni. Lituanianul crede că ar putea fi ultima sa aventură importantă din punct de vedere financiar în fotbal. Dacă nu va fi convins cu bani să plece de la CFR, atunci sunt ceva șanse ca Giedrius să prelungească angajamentul cu Clujul și din sezonul următor. Dar Al Shabab îi face cu ochiul cu o sumă foarte aproape de cea dorită de lituanian! Nu a semnat, dar foarte probabil o va face!

Minunea Arlauskis. A intrat în poartă la amicalul cu Mediaș după trei luni de pauză și un singur antrenament!

Giedrius Arlaukis va fi titular în derby-ul cu FCSB de la Cluj! Este poate puțin surprinzător în condițiile în care acum 10 zile portarul nu avea nici măcar un antrenament făcut. Ba mai mult, venea după trei luni de pauză! El și-a achitat din propriul buzunar un avion privat de la Vilnius la Cluj.

FANATIK a dezvăluit că Giedrius a revenit la CFR cu cinci zile mai târziu decât spuneau șefii de la Cluj, care doreau să „micșoreze” perioada de izolare a acestuia. Tocmai pentru a fi apt împotriva roș-albaștrilor.

Ei bine, deși week-end-ul trecut a făcut primul antrenament, la începutul săptămânii Arlauskis a intrat titular în amicalul câștigat de CFR cu Gaz Metan Mediaș. Cu două zile mai devreme a fost doar spectator la CFR – Hermannstadt, luând loc în tribună alături de George Țucudean.

  • 4 titluri de campion are Giedrius Arlauskis în fotbalul românesc, cu trei echipe diferite: Unirea Urziceni, FCSB și CFR Cluj. L-ar putea lua acum pe al 5-lea cu ardelenii, al treilea consecutiv
  • 1,6 milioane de euro este cota actuală a portarului lituanian care a împlinit 32 de ani pe 1 decembrie 2019
ADVERTISEMENT