Sport

Giedrius Arlauskis a semnat cu Universitatea Craiova! Lituanianul vine sub comanda lui Mirel Rădoi pentru al optulea titlu de campion. Exclusiv

Giedrius Arlauskis, unul dintre cei mai titrați fotbaliști străini care au activat în România se întoarce în prima ligă. S-a înțeles cu Universitatea Craiova și vrea al 8-lea titlu de campion.
01.09.2022 | 16:21
Giedrius Arlauskis a semnat cu Universitatea Craiova Lituanianul vine sub comanda lui Mirel Radoi pentru al optulea titlu de campion Exclusiv
La un an distanță de la despărțirea de CFR Cluj, Giedrius Arlauskis este foarte aproape să semneze un nou acord în SuperLigă, cu Universitatea Craiova de această dată. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
03-09-2022
12:22

Giedrius Arlauskis a semnat cu Universitatea Craiova

Giedrius Arlauskis a semnat cu Universitatea Craiova și revine în SuperLiga. Din informațiile FANATIK, negocierile au decurs fără probleme și totul este rezolvat.

Arla revine în SuperLiga și țintește al optulea titlu de campion al României, de data aceasta sub comanda lui Mirel Rădoi.

Internaționalul lituanian Giedrius Alrauskis este foarte aproape de o revenire senzațională în SuperLigă. Portarul care a scris istorie în campionatul României s-a înțeles cu Universitatea Craiova și va efectua vizita medicală.

Giedrius Arlauskis, primul acord după un an de la ultimul meci în SuperLigă

În vârstă de 34 de ani Giedrius Arlauskis este liber de contract din vara anului trecut când a plecat de la CFR Cluj după o ceartă cu patronul Neluțu Varga, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Exact un an a trecut de la ultimul meci pe pare Alrauskis l-a disputat în România. S-a întâmplat pe 31 august 2021, într-o victorie la limită a CFR-ului 1-0 cu Chindia Trâgoviște.

Ulterior portarul a refuzat să mai joace pentru campioana României, din cauza restanțelor financiare pe care clubul le avea către el. Între timp fotbalistul a câștigat litigiul cu fosta lui echipă, la FIFA, și trebuie să primească despăgubiri de ordinul sutelor de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Până să-și regleze conturile cu CFR Cluj, Arlauskis s-a înțeles cu oficialii Universității Craiova, anunță Orange Sport. Cel care a făcut posibilă revenirea portarului în SuperLigă este Marian Copilu, omul cu care lituanianul s-a înțeles foarte bine și la CFR Cluj.

Detaliile contractuale vor fi făcute publice abia după ce fotbalistul va trece vizita medicală și își va pune semnătura pe noul angajament.

ADVERTISEMENT

Arlauskis a cucerit 7 titluri cu trei echipe în România

Giedrius Arlauskis a ajuns în România în ianuarie 2008 la Unirea Urziceni, echipă cu care avea să câștige primul titlu de campion, un an mai târziu.

În 2010 mergea în Rusia, la Rubin Kazan, de unde avea să fie repatriat de FCSB alături de care câștiga tot ce se putea în sezonul 2014/2015 (campionatul, Cupa și Cupa Ligii).

ADVERTISEMENT

Watford și Espanyol Barcelona au fost celelalte echipe la care a evoluat lituanianul până să semneze cu CFR Cluj, în august 2017.

Deși relația cu cei de la CFR nu a fost întotdeauna una bună, Arlauskis a cucerit nu mai puțin de 7 trofee în vișiniu, dintre care 5 titluri de campion.

600.000 de euro este cota lui Giedrius Arlauskis, conform platformei transfermarkt


  • (P) Cota BETANO pentru AFC Hermannstadt – Universitatea Craiova: 1,98 este cota pentru ”1X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT