Fotbal intern

Giedrius Arlauskis, sezon încheiat?! Ce diagnostic i-au pus medicii și când poate reveni portarul CFR-ului. Exclusiv

24.04.2021 | 16:18
Giedrius Arlauskis sezon incheiat Ce diagnostic iau pus medicii si cand poate reveni portarul CFRului Exclusiv
ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis s-a accidentat în confruntarea dintre Sepsi Sf. Gheorghe și CFR Cluj, scor 1-0, fiind înlocuit de Cristian Bălgrădean la începutul reprizei secunde. FANATIK a aflat diagnosticul pus de medici lui Arlauskis, cel care riscă să își încheie sezonul. 

Giedrius Arlauskis, sezon încheiat?! Ce diagnostic i-au pus medicii

Portarul celor de la CFR Cluj a suferit o leziune fibrilară, iar, din informațiile FANATIK, perioada de pauză va fi de minimum 10 zile. Asta înseamnă că Arlauskis va putea reveni la antrenamente abia la începutul lunii mai.

ADVERTISEMENT

În următoarele meciuri, poarta celor de la CFR Cluj va fi apărată de Cristian Bălgrădean. Portarul venit de la FCSB va fi între buturile campioanei României în confruntarea de pe 3 mai când cele două rivale la titlu se vor duela.

Sezonul din Casa Pariurilor Liga 1 se încheie pe 27 mai!

Este posibil ca Giedrius Arlauskis să nu mai prindă minute în acest sezon, în condițiile în care revine la începutul lunii mai și va mai avea de tras pentru a reveni în formă maximă. Sezonul se încheie pe 27 mai când CFR Cluj joacă împotriva celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a revenit la CFR Cluj în această primăvară după despărțirea de Al Shabab. Lituanianul a fost titularizat în premieră în meciul cu FCSB din sezonul regulat, pierdut de ardeleni cu 0-3 pe Arena Națională.

Arlauskis, erou pentru CFR Cluj în Supercupa României!

Nu a prins decât 41 de minute, fiind eliminat pentru un fault la Octavian Popescu. Edi Iordănescu l-a titularizat și în Supercupă, unde și-a luat revanșa împotriva roș-albaștrilor, reușind să pareze penalty-ul lui Șut.

ADVERTISEMENT

A rămas între buturi și în play-off când a închis poarta împotriva celor de la Academica Clinceni, scor 3-0, și în prima repriză cu Sepsi. S-a accidentat și a fost înlocuit de Cristian Bălgrădean, care va fi titularul CFR-ului în următoarele meciuri.

CFR Cluj, examen greu cu U Craiova! Oltenii își joacă șansele la titlu în acest meci

Următorul meci al ardelenilor va fi examenul cu Universitatea Craiova, una dintre contracandidatele la titlu, care se va disputa sâmbătă, de la 20:30. Oltenii s-au depărtat la 7 puncte de CFR și au nevoie de victorie pentru a rămâne în cursă.

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a semnat pe 8 martie un nou contract cu CFR Cluj, valabil până la finalul stagiunii următoare. Lituanianul are 5 titluri de campion al României: trei cu CFR Cluj și câte unul cu FCSB și Unirea Urziceni.

  • 33 de ani are Giedrius Arlauskis
  • 8 trofee a obținut portarul în România
ADVERTISEMENT