Sport

Giedrius Arlauskis, recuperat de Marijana Kovacevic! E în lot pentru meciul cu U Craiova. Exclusiv

14.05.2021 | 10:52
Giedrius Arlauskis recuperat de Marijana Kovacevic E in lot pentru meciul cu U Craiova Exclusiv
Giedrius Arlauskis, trimis de CFR Cluj la Marijana Kovacevic! Care este planul campioanei (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis s-a accidentat înaintea meciului CFR Cluj – Sepsi 0-1, iar FANATIK a aflat că oficialii campioanei l-au trimis la vraciul Marijana Kovacevic pentru a se recupera.

Giedrius Arlauskis, recuperat de Marijana Kovacevic. A prins lotul pentru derby-ul cu U Craiova

UPDATE, 14 mai, ora 10:53 / Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Giedrius Arlauskis a fost la vraciul Marijana Kovacevic şi s-a întors joi seară la Cluj. Portarul lituanian a fost refăcut şi a prins lotul pentru meciul cu U Craiova, astfel că are şanse mari să fie titular în derby-ul din Bănie.

ADVERTISEMENT

ŞTIRE INIŢIALĂ – 12 mai

Problemele lui Giedrius Arlauskis au apărut la partida cu Academica Clinceni, câştigată de CFR Cluj cu 1-0, iar portarul de 33 de ani a devenit indisponibil pentru campioana României. Astfel, lituanianul a absentat la partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Giedrius Arlauskis, trimis de CFR Cluj la Marijana Kovacevic. Îl vor apt pentru finalul play-off-ului

FANATIK a aflat că oficialii lui CFR Cluj l-au trimis pe Giedrius Arlauskis la Marijana Kovacevic, celebrul vraci din Belgrad care a recuperat miraculos o serie de fotbalişti accidentaţi. Ardelenii au luat această decizie în speranţa că lituanianul va fi apt pentru finalul play-off-ului.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, aflată în lupta pentru titlu cu FCSB, are un program de foc în ultimele trei etape din play-off. Campioana României se va duela sâmbătă, de la ora 21:30, cu U Craiova, în Bănie, ca mai apoi să se deplaseze pe terenul lui FC Botoşani, meci programat marţi, la ora 20:30. În ultima etapă, pe 26 mai, CFR Cluj va juca, în Gruia, cu FCSB.

Giedrius Arlauskis a mai avut probleme medicale în play-off

Nu este prima oară când Giedrius Arlauskis are probleme medicale în play-off-ul Ligii 1. În timpul partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe din tur, portarul de 33 de ani s-a accidentat în prima repriză şi a fost schimbat la pauză cu Cristi Bălgrădean.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate că lituanianul suferise o leziune fibrilară, ceea ce a făcut ca Arlauskis să rateze meciurile cu U Craiova şi cu FC Botoşani. Portarul a revenit în primul “11” la derby-ul cu FCSB, când a acuzat mici probleme după o minge degajată în ultimele minute, ca mai apoi să joace şi cu Academica Clinceni.

Marijana Kovacevic, pion important în lupta la titlu din Liga 1

Înainte ca Giedrius Arlauskis să fie trimis la Marijana Kovacevic, FCSB, rivala lui CFR Cluj la titlu, a ales aceeaşi alternativă pentru trei jucători. Andrei Miron a fost primul care a mers la Belgrad pentru o recuperare rapidă după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, ultimul al sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Alexandru Buziuc şi Adrian Niţă au mers, la rândul lor, la vraciul din Belgrad pentru a se pune mai repede pe picioare. Ambii au devenit apţi de joc la scurt timp după vizita în Serbia.

CFR Cluj şi-a adus portar pentru sezonul viitor

FANATIK a anunţat în exclusivitate că CFR Cluj l-a transferat pe Cristiano Figueiredo, actualul portar al lui Hermannstadt. Portughezul a semnat pe 3 ani şi va avea un salariu de 8.000 de euro pe lună în Gruia.

În prezent, CFR Cluj se bazează pe Cristi Bălgrădean, Giedrius Arlauskis şi Grzegorz Sandomierski pentru postul de portar. Contractul ultimului expiră la finalul sezonului şi va pleca din Gruia, neprimind nicio ofertă de prelungire.

Situaţia lui Giedrius Arlauskis este mai complicată, după ce a semnat un contract valabil până în vară, iar FANATIK a anunţat că apropiaţii portarului de 33 de ani cred că sunt şanse destul de mari ca acesta să plece în străinătate.

Giedrius Arlauskis a revenit în această iarnă la CFR Cluj, după scurta aventură la Al-Shabab, şi a jucat 6 meciuri pentru campioana en-titre. Lituanianul a cucerit Supercupa României, în faţa rivalei FCSB, în această primăvară.

ADVERTISEMENT