Fotbal intern

Giedrius Arlauskis vrea să plece de la CFR Cluj! ”Poate chiar acum în iarnă”

17.11.2018 | 20:04
Giedrius Arlauskis vrea sa plece de la CFR Cluj Poate chiar acum in iarna

Portarul Giedrius Arlauskis a declarat într-un interviu în presa din Lituania că vrea să plece de la CFR Cluj. Triplul campion în Liga 1 Betano, goal-keeperul a dezvăluit că își dorește să mai prindă un contract important în carieră deși în curând va împlini 31 de ani. Arlauskis a vorbit și despre meciul România – Lituania și crede că naționala țării sale nu are nicio șansă.

”Voi face 31 de ani curând și sunt convins că voi semna un contract important, la un nivel înalt. Voi încerca să ajung la un alt club în vara următoare sau chiar în această iarnă. Mai am contract un an și jumătate cu CFR Cluj și nu totul depinde de dorințele mele”, a spus portarul lituanian într-un interviu pentru site-ul 15min.lt.

Giedrius Arlauskis își felicită coechipierii de la CFR Cluj după o victorie în Liga 1 Betano
Giedrius Arlauskis își felicită coechipierii de la CFR Cluj după o victorie în Liga 1 Betano

Giedrius Arlauskis vrea să plece de la CFR Cluj: ”Am avut oferte importante în vară”

Giedrius Arlauskis a dezvăluit că ar fi putut pleca de la CFR Cluj încă din vara trecută, după ce câștigase titlul în Liga 1 Betano: ”Mă simt bine în România, dar trebuie să mă gândesc și la viitorul meu. Aș fi putut pleca în vara trecută într-un campionat mai puternic, dar le-am promis oamenilor de la Cluj că îi mai ajut cel puțin jumătate de an. Relațiile cu șefii clubului sunt foarte bune”.

Portarul lituanian consideră că România nu se poate încurca în meciul cu reprezentativa țării sale în Liga Națiunilor: ”Nu cred că Lituania poate rezista în meciul cu România. Nu voi merge la meci, deoarece este fără spectatori. Voi viziona partida în liniște acasă cu familia”.

Înaintea meciului România – Lituania, portarul Giedrius Arlauskis și-a anunțat retragerea din națională. Fotbalistul de la CFR Cluj este nemulțumit de atitudinea uunor oficiali lituanieni și i-a transmis selecționerului că nu mai vrea să joace la prima reprezentativă.