Fotbal intern

Gigă Hagi nu mai vinde rivalelor: “De acum voi da jucători doar afară. Vrem să fim competitivi”

16.09.2019 | 23:32
Gigă Hagi nu mai vinde rivalelor:
Viitorul a câștigat cu 4-1 meciul cu Gaz Metan. Sursă Foto: Sportpictures

Viitorul s-a impus cu 4-1 în fața celor de la Gaz Metan, în ultimul meci al rundei a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1. La finele partidei de la Ovidiu, Gică Hagi s-a declarat încântat de jocul echipei sale și a anunțat că a luat decizia de a nu mai vinde fotbaliști rivalelor din competiția internă.

Gică Hagi nu mai vinde rivalelor din Casa Pariurilor Liga 1

Gică Hagi s-a declarat încântat de prestația elevilor săi din meciul cu Gaz Metan Mediaș, câștigat de Viitorul cu 4-1. La finele meciului de la Ovidiu, tehnicianul constănțenilor a anunțat că a luat decizia de a nu mai vinde fotbaliști rivalelor din Casa Pariurilor Liga 1, lucru întâmplat de nenumărate ori în ultimele sezoane.

A fost cel mai frumos meci al campionatului. Mă bucur că ne-am ridicat la nivelul lor, erau într-o formă foarte bună. Știam că sunt buni, că atacă mult. Mă bucur că am arătat bine, am marcat 4 goluri, e clar că suntem valoroși, suntem foarte fericiți. Căbuz a făcut un meci fantastic. Noi am construit mai mult decât ei, în repriza a doua au revenit puțin în joc petru că noi am scăzut presiunea. Am bătut o echipă bună, în formă. Am avut 3 jucători lipsă, dar avem un lot bun, omogen, jucătorii cresc. Ușor-ușor devenim o echipă bună, cu un lot omogen. De acum încolo cred că vom ridica limita salarială, competiția este prea mare. Nu vreau să mai dăm niciun jucător în România, vrem să fim competitivi. Am luat decizia să dăm jucători doar afară. În România voi mai da doar liber de contract, când noi nu vom mai fi mulțumiți de ei“, a declarat Hagi.

Laude pentru Gabi Iancu

La finalul meciului de la Ovidiu, Gică Hagi a ținut să-l laude pe Gabi Iancu, atacantul care a reușit două goluri în partida cu Gaz Metan și a devenit golgheterul campionatului, cu 7 reușite în 9 runde.

“Gabi Iancu are tot meritul, el și-a dat seama de ce are de făcut, e mai responsabil acum, el are control asupra oricărui lucru. E un fotbalist bun”, a adăugat Hagi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri