News

Gigantul care face angajări pe bandă rulantă în România. Se oferă salarii bune, iar unele posturi disponibile sunt de la distanță

Care este gigantul din zona retail unde se fac angajări pe bandă rulantă în România. Salariile sunt bune, iar unele posturi disponibile sunt de la distanță.
31.05.2024 | 20:34
Gigantul care face angajari pe banda rulanta in Romania Se ofera salarii bune iar unele posturi disponibile sunt de la distanta
Lanțul de supermarketuri care face angajări pe bandă rulantă în România. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un important actor din zona retail anunță angajări pe bandă rulantă în România. Sunt disponibile zeci de posturi la nivel național. Se oferă salarii bune, iar unele posturi disponibile sunt de la distanță.

Lanțul de supermarketuri care face angajări pe bandă rulantă în România. Se oferă salarii bune, iar unele posturi disponibile sunt de la distanță

În această perioadă, foarte mulți români se află în căutarea unui nou loc de muncă cât mai bine remunerat. Pentru a fi siguri că-și găsesc un angajator serios, majoritatea cetățenilor îşi îndreaptă atenție către giganții de pe piaţa muncii.

ADVERTISEMENT

Unul dintre aceștia, mai exact lanțul de magazine Profi, face angajări în zeci de orașe și localități din țară. În ultimii ani, compania a continuat să se extindă cu sute de noi magazine.

În acest condiții, retailerul are nevoie de lucrători noi pe diferite posturi. Se caută de la casieri și lucrători comerciali, până la manageri, asistenți stocuri sau tehnicieni IT.

ADVERTISEMENT

Pe site-ul oficial al companiei sunt prezentate posturile scoase la concurs. Cele mai multe, 20 la număr, sunt în municipiul București. Printre zecile de joburi sunt și unele remote, adică muncă de la distanță. E vorba de pozițiile de Graphic designer și de Tehnician IT helpdesk.

Dacă e să vorbim de salarii, trebuie să spunem că veniturile angajaților din supermarketurile Profi pot să difere în funcție de orașele în care activează. La nivel național însă, lucrătorii, pe lângă salarii, au parte și de tichete de masă și alte bonusuri pentru serviciile pe care le prestează.

ADVERTISEMENT

Salariul lor poate creste, mai ales dacă lucrează în magazine cu o poziție bună, unde există o vânzare mare. Un casier câștiga, în 2023, un salariu net de 2.000 de lei. În prezent, venitul pleacă de la 2.300 de lei.

Un șef de tură are parte de un venit aproape dublu. Acesta poate ajunge să primească în mână 4.000 de lei pe lună. La acești bani se mai adaugă bonusuri lunare de 500 de lei plus tichete de masă de 600 de lei.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, Profi s-a evidențiat ca firma cu cea mai mare extindere în teritoriu și cu un ritm de creștere extrem de accelerat. Cu aproape 30.000 de angajați în magazine integrate și partenere, Profi este unul dintre cei mai mari angajatori privați.

ADVERTISEMENT