News

Gigantul din domeniul auto care își deschide un nou centru într-un oraș important din România. Investiția majoră va crea noi locuri de muncă bine plătite

Gigantul din domeniul auto care își deschide un nou centru într-un oraș important din România o să o ofere o mulțime de locuri de muncă.
02.06.2024 | 12:02
Gigantul din domeniul auto care isi deschide un nou centru intrun oras important din Romania Investitia majora va crea noi locuri de munca bine platite
Gigantul din domeniul auto care își deschide un nou centru într-un oraș important din România. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un gigant din domeniul auto își deschide un nou centru într-un oraș important din România. Investiția va crea noi locuri de muncă bine plătite și de asemenea, va aduce încă un plus de valoare zonei.

Gigantul din domeniul auto care își deschide un nou centru într-un oraș important din România

Tot mai mulți giganți străini aleg România când vine vorba de investii sau fabrici. În acest mod se creează și noi locuri de muncă și de asemenea, anumite zone din țară devin și ele mai cunoscute.

ADVERTISEMENT

Gigantul din domeniul auto care își deschide un nou centru într-un oraș important din România este chiar Porsche. Toată lumea cunoaște această marcă, având în vedere că este una de lux.

Acum, Porsche are în plan să construiască cel de-al doilea Centru al său din România. Totodată, Porsche va mai avea și un showroom care se va întinde pe o suprafață de peste 600 de metri pătrați.

ADVERTISEMENT

Investiția va fi făcută la Cluj, după cum a confirmat Directorul General al Porsche Inter Auto România. Momentan proiectul arhitectural a fost aprobat, iar următorul pas este ca întreaga construcție să fie autorizată.

„Pentru marca Porsche, această investiție de la Cluj este una strategică, în conformitate cu planurile noastre de dezvoltare și sustenabilitate în România și în regiune”, spune Alin Tapalagă, Director General al Porsche Inter Auto România, potrivit Adevărul.

ADVERTISEMENT

Gigantul din domeniul auto va începe construcția în acest an, odată ce toate aprobările vor fi obținute. În ceea ce privește finalizarea proiectului, este de așteptat ca întreaga construcție să fie gata în 2025.

Cum va arăta Noul Centrul Porsche Cluj? În primul rând acesta va avea un showroom de prezentare generos, dar și un service autorizat Porsche, care va avea o suprafață de 870 mp.

ADVERTISEMENT

Angajații beneficiază de training la cele mai înalte standarde

Alin Tapalagă mai precizează că spațiul va beneficia de toate facilitățile moderne. De asemenea, construcția va fi realizată pe baza noii identități corporative a Porsche AG, la cele mai înalte standarde.

Evident, noul proiect creează și noi locuri de muncă. Iar personalul va fi acreditat Porsche, fiind oferite salarii bune. Totodată, vor fi organizate și traininguri pentru consilierii de vânzări și de service, iar cele mai riguroase cerințe vor fi respectate.

Cu alte cuvinte, cine va lucra aici va beneficia de sprijin masiv pentru a se putea dezvolta. De ce a fost ales fix Clujul pentru această investiție? Se pare că Porsche este deja foarte vizibil aici, iar numărul clienților din zonă e unul destul de mare.

„Noi suntem deja foarte vizibili în Cluj, prin implicarea noastră locală în turneul de tenis Transylvania Open încă de la prima ediție, cu o tradiție de 4 ani. Piața noastră crește în Cluj, portofoliul nostru de clienți din zonă devine din ce în ce mai mare, la fiecare road-tour în zonă observăm un interes crescut pentru modelele Porsche.

Asstfel, această investiție era foarte necesară și solicitată. Așa că ne bucuram să putem spune azi ferm: da, al doilea Centru Porsche din România va fi deschis la Cluj!”, a adăugat directorul executiv.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”