News

Gigantul din România care face angajări. Nu ai nevoie de facultate pentru aceste posturi

Compania uriașă din țara noastră care caută personal. În anunț se specifică că nu este nevoie de oameni cu studii superioare.
13.06.2024 | 19:38
Gigantul din Romania care face angajari Nu ai nevoie de facultate pentru aceste posturi
Compania uriașă din țara noastră care caută personal. În anunț se specifică că nu este nevoie de oameni cu studii superioare. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Gigantul din România care face angajări. Nu ai nevoie de facultate pentru aceste posturi. Firma aceasta are sute de locuri de muncă în mai multe regiuni, promițând pachete salariale atractive și multe alte avantaje.

Compania uriașă din țara noastră care caută personal. În anunț se specifică că nu este nevoie de oameni cu studii superioare

Compania uriașă din țara noastră care caută personal. În anunț se specifică că nu este nevoie de oameni cu studii superioare. Așadar, se pot angaja foarte mulți cetățeni români care au numai diploma de bacalaureat.

ADVERTISEMENT

Retailerul belgian Mega Image transmite că are foarte multe posturi libere, după ce în urmă cu puțină vreme a obținut certificarea Top Employer 2024, acordată de Top Employers Institute, cel mai important jucător mondial din domeniul certificărilor pentru condiții excelente oferite angajaților.

În prezent, firma își consolidează poziția de Angajator de Top pentru al doilea an consecutiv, dovadă că are disponibile sute de locuri de muncă. Pentru multe dintre acestea nici nu se solicită o facultate sau un master.

ADVERTISEMENT

Joburile disponibile la ora actuală pot fi consultate pe site-ul oficial. Printre acestea se numără serviciile temporare și permanente. De asemenea, programul de muncă poate varia, în funcție de preferințele și nevoile fiecărui angajat în parte.

Cei care doresc să lucreze la Mega Image se pot angaja pentru 4, 6 sau 8 ore. Concret, locurile libere sunt de lucrător comercial, casier sau vânzător. Mediul de lucru este foarte plăcut, în timp ce salariile sunt motivante.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să facă un casier de la Mega Image

Un casier care lucrează în magazinele Mega Image trebuie să mențină o relație cu clienții care să se bazeze pe amabilitate și promptitudine. De asemenea, acesta trebuie să ofere suport colegilor, atunci când este necesar, și să participe la inventar.

În plus, compania anunță că acest angajat trebuie să aprovizioneze standurile cu toate produsele necesare și să verifice termenul de valabilitate al fiecărui produs. Totodată, trebuie să gestioneze corespunzător activitatea de la casa de marcat.

ADVERTISEMENT

„Mega este un loc ce îmi dă mai multe responsabilități, îmi aduce veselie și prieteni. Am colegi care mă ajută când este greu, ne susținem unii pe ceilalți. Mega este un loc de muncă incluziv pentru persoanele cu dizabilități.

Mega acceptă persoanele cu deficiențe de auz. Mulțumesc din suflet echipei Mega că m-a acceptat. E super, mă înțeleg foarte bine cu toți colegii mei!”, a spus unul dintre angajații magazinului, conform cariere.mega-image.ro.

ADVERTISEMENT