News

Gigantul Netflix va avea un competitor uriaș! Disney Plus intră pe piață în toamnă

12.04.2019 | 15:31
Disney Plus se lanseaza in SUA in 12 septembrie

Disney Plus intră pe piața din Statele Unite ale Americii pe data de 12 noiembrie și amenință supremația Netflix! Disney Plus vine cu un preț mai mic decât cel perceput de Netflix și aduce 25 de seriale originale și 10 filme noi, documentare și speciale, în primul an de viață!

Disney Plus se lansează în America pe 12 noiembrie și amenință Netflix

Disney Plus va costa 7 dolari pe lună, sau 70 de dolari pe an dacă obțineți un abonament anual, iar abonații vor putea urmări noi episoade din The Simsons, dar și noi aventuri Star Wars și Marvel.

Prețul abonamentului la Disney Plus este mai mic față de cel al Netflix, care percepe 13 dolari pe lună pentru abonamentul care permite utilizarea sericiilor platformei de pe două dispozitive. Directorul financiar al Disney, Christine M. McCarthy, a sugerat că prețul Disney Plus se poate majora pe măsură ce serviciul avansează.

Disney Plus cine cu 25 de seriale proprii si multe filme noi

Disney Plus vrea să ajungă la 90 de milioane de abonați, până în anul 2024

Disney a prezis că va ajunge la 60 milioane până la 90 de milioane de abonați până la sfârșitul anului fiscal 2024, dar anul acesta are un buget de cheltuit de 1 miliard de dolari, urmând ca peste patru ani, sumele cheltuite să ajungă p/nă la 2 miliarde de dolari.

Spre comparație, Netflix va cheltui doar în anul 2019 nu mai puțin de 12 miliarde de dolari în producțiile sale atât de urmărite de abonații săi. Disney a declarat că va lansa mai mult de 25 de seriale originale și 10 filme noi, documentare și speciale în primul an al Disney Plus.

Acestea includ unele titluri cunoscute anterior, cum ar fi spinoff-ul Star Wars, The Mandalorian și un Rogue One prequel cu Diego Luna reluând rolul lui Cassian Andor, plus seria Loki, cu Tom Hiddleston și o nouă întâlnire cu monștrii de la Pixar.