News

Gigantul străin care face angajări masive în România și oferă salarii bune. Poți ajunge să câștigi și 7000 de lei pe lună

Una dintre cele mai importante companii face angajări în România. Oferă salarii bune și sunt posturi disponibile în aproape toată țara.
27.05.2024 | 09:32
Gigantul strain care face angajari masive in Romania si ofera salarii bune Poti ajunge sa castigi si 7000 de lei pe luna
Gigantul care face angajări în România și oferă salarii bune. colaj Fanatik/ Foto Hepta/pinterest
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de retail face angajări masive în România, în această perioadă, iar salariile sunt bune. Sunt posturi disponibile în aproape toată țara, iar câștigul ajunge și la 7000 de lei pe lună.

Gigantul străin care face angajări masive în România. Ce salarii oferă

Kaufland, unul dintre cei mai importanți angajatori din România, caută personal, fiind făcute angajări atât în Capitală, dar și în alte localități. Posturile vacante sunt de lucrător comercial, șef raion, manipulant mărfuri, graphic designer sau manager adjunct, potrivit anunțurilor publicate pe site-urile de specialitate.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să aplice pentru un post la Kaufland trebuie să știe că salariile încep de la 2.500 de lei pentru un lucrător comercial. Însă, pot ajunge până la 6.000 de lei în cazul unui manager adjunct. 7.000 de lei se oferă pentru postul de consultant.

Astfel de job-uri dun disponibile în Brăila, Timișoara, Galați, București, dar și în Târgu-Mureș, Mangalia și Brașov. Ce condiții sunt necesare pentru a fi angajat la Kaufland? În cazul lucrătorilor comerciali se cer studii medii și disponibilitatea de a lucra în ture.

ADVERTISEMENT

Este important de precizat că un lucrător comercial care obține postul de casier câștigă 4.085 de lei net, în fiecare lună. Pe lângă salariu, angajații primesc și un bonus în valoare de 800 de lei, în fiecare an.

De asemenea, Kaufland oferă angajaților bonuri de masă de 630 de lei în fiecare lună. Beneficiază de 22 de zile lucrătoare de concendiu în fiecare an, zile libere cu ocazia anumitor evenimente din familie, bonusuri acordate cu ocazia zilelor aniversare, etc.

ADVERTISEMENT

Ce responsabilități are un manager adjunct

Mai mult, angajatorul oferă anumite cursuri gratuite pentru copiii angajaților. Cei care își desfășoară activitatea la Kaufland pot opta pentru asigurare de sănătate și pot avea posibilitatea de a participa la cursuri de formare profesională.

Cei care ocupă funcția de manager adjunct au contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Este necesară experiența în coordonarea unei echipe, dar și a cunoștințelor în sectorul comerțului. Totodată, trebuie să aibă capacitatea de organizare și prioritizare.

ADVERTISEMENT

Un manager adjunct în cadrul unui magazin Kaufland se va ocupa cu gestionarea activității magazinului, fiind orientat spre rezultate. De altfel, va trebui să asigure cantitatea neceară de mărfuri și să monitorizeze costurile magazinului în anumiți parametri.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”