Giggs o trădează pe United! Ce sfat i-a dat selecţionerul galez lui Bale

Tibi Demeter   
in Fotbal international
24/03/2018, 14:20
Giggs o trădează pe United! Ce sfat i-a dat selecţionerul galez lui Bale

Giggs, actual selecţioner al Ţării Galilor, l-a sfătuit pe Gareth Bale să rămână la Real Madrid, în ciuda perioadei dificile prin care trece la formaţia din capitala Spaniei. Fotbalistul echipei antrenate de Zidane îşi doreşte să plece la vară, iar cea mai probabilă este Manchester United, echipă caare şi-a manifestat interesul.

“Cred că cel mai bun loc pentru Bale este Real Madrid. Am fost să îl văd contra lui PSG şi mulţi oameni considerau că francezii sunt favoriţi, dar când mergi acolo şi vezi aura din jurul clubului realizezi că doar câteva echipe sunt la acest nivel”, a spus Giggs.

Bale a impresionat la naţională

Fotbalistul lui Real Madrid a marcat de trei ori pentru Ţara Galilor în partida amicală câştigată cu 6-0 împotriva Chinei. Galezul a înscris şi la echipa de club de 12 ori în acest sezon în 29 de partide, dar este nemulţumit de statul de rezervă pe care îl are în acest moment.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×