ADVERTISEMENT
Carousel hot news

RECOMPENSĂ pentru eroi! Gigi a ORDONAT din puşcărie, Luţu a “SPART” banca. Vezi ce SUMĂ primesc salvatorii din Munţii Apuseni

UPDATE, 11:56 / Conform Romînia TV, Gigi Becali a decis să acorde tuturor eroilor din Apuseni cîte 5.000 de euro, în semn de respect pentru ei şi chiar să construiască o mănăstire la locul...
Autor: Daniel Vlad | 25.01.2014 | 12:00
RECOMPENSĂ pentru eroi! Gigi a ORDONAT din puşcărie, Luţu a

UPDATE, 11:56 / Conform Romînia TV, Gigi Becali a decis să acorde tuturor eroilor din Apuseni cîte 5.000 de euro, în semn de respect pentru ei şi chiar să construiască o mănăstire la locul tragediei.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, chiar dacă se află încarcerat de peste opt luni, nu este deloc rupt de realitatea cotidiană şi face gesturi la care alţii, aflaţi în libertate, nici nu se gîndesc. România a fost cutremurată în ultimele zile de accidentul aviatic în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi medicul stagiar Aura Ion, în vîrstă de numai 23 de ani. Gigi a fost la fel de puternic marcat de această dramă şi a hotărît să acţioneze. Astfel, după ce în urma acestui teribil incident au fost salvate şi cinci persoane, latifundiarul din Pipera s-a gîndit să le ofere o recompensă salvatorilor acestora.

FANATIK a aflat că latifundiarul din Pipera l-a mandatat deja pe Ionuţ Luţu să ia legătura cu localnicii care au contribuit la acţiunea respectivă de găsire şi de salvare. Totodată, mai marele clubului din Ghencea i-a spus angajatului său să ia legătura şi cu familiile celor doi decedaţi pentru a se interesa dacă au nevoie, la rîndul lor, de un ajutor financiar.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!