Fanatik Show

Lovitură SUB CENTURĂ! Steliştii nu şi-au primit primele de Ligă! Vestiarul FIERBE!

Laurenţiu Reghecampf este tipul de antrenor care ţine enorm la jucătorii săi, iar mulţi dintre fotbaliştii Stelei deja îl consideră ca un frate mai mare. De ce? Tehnicianul în vîrstă de 38...
18.10.2013 | 20:54
Lovitura SUB CENTURA Stelistii nu siau primit primele de Liga Vestiarul FIERBE

Laurenţiu Reghecampf este tipul de antrenor care ţine enorm la jucătorii săi, iar mulţi dintre fotbaliştii Stelei deja îl consideră ca un frate mai mare. De ce? Tehnicianul în vîrstă de 38 de ani se îngrijeşte ca acestora să nu le lipsească absolut nimic, mai ales atunci cînd vine vorba de plata salariilor sau de restanţe, aşa cum FANATIK a dezvăluit în urmă cu ceva timp.

Promisiunea lui Gigi

Chiar dacă Gigi Becali a plătit salariile la zi “roş-albaştrilor”, aşa cum FANATIK a anunţat,  în acest moment situaţia în sînul vestiarului este destul de tensionată. Motivul? În urmă cu trei săptămîni Reghe a anunţat, în direct, la FANATIK SHOW, că Gigi Becali le va oferi jucătorilor săi cîte 200.000 de euro, de titular, pentru cîştigarea campionatului şi calificarea în grupele Ligii Campionilor. “Cuantumul se va stabili în conformitate cu aportul adus de jucători la calificarea în Ligă, a confirmat şi managerul general Meme Stoica.

UEFA a virat 8.600.000 de euro

În ciuda acestor informaţii în ultimele zile situaţia s-a tensionat. FANATIK a stat de vorbă cu mai mulţi jucători al clubului din Ghencea, cei care deja se pare că încet dar sigur nu mai cred absolut nimic din promisiunile latifundiarului din Pipera. Nu se poate aşa ceva! Cînd am cîştigat campionatul şi ne-am cerut prima de obiectiv, Meme ne-a spus că nea Gigi ne va da banii tocmai după ce ne vom califica în grupele Ligii Campionilor, căci vom primi bani pentru ambele reuşite. Acest lucru ni s-a părut ciudat încă de la început, dar am zis să strîngem rîndurile şi să ne gîndim doar la calificarea în grupe. După ce ne-am calificat în grupe, ni s-a spus că vom primi banii atunci cînd UEFA va vira Stelei prima tranşă de bani. Însă, am aflat zilele trecute că în contul Stelei au intrat 8.600.000 de euro, dar toată lumea se face că plouă. Atîta timp cît sînt bani în cont, de ce nu ni-i primim?! Ceva nu e în regulă!”ne-a dezvăluit un jucător din vestiarul Stelei, sub protecţia anonimatului.

De altfel, la îndemnul lui Gigi Becali, Steaua a anunţat inclusiv pe site-ul oficial că există lichidităţi în cont, în urmă cu cîteva zile! 

Le-a tăiat din prime! Vestiarul fierbe

La rîndul său, un alt jucător al roş-albaştrilor a completat: Mister (n.r. Reghecampf) ne-a spus să stăm liniştiţi că ne vom încasa banii, dar noi ştim că nici lui nu îi este bine cînd este prins la mijloc, mai ales că dacă ar fi după el şi mîine ne-am primi banii. Însă, cheia este tot la nea Gigi, care din cîte am înţeles ar fi spus că o să ne vedem banii la următoarea tranşă, prin luna decembrie, dar nu sîntem siguri. Totuşi, nu asta e marea problemă. Am aflat că nea Gigi a cam tăiat destul de bine din sumele pe care Meme şi Mister le-a scris pe tabel. Nouă ni s-a spus că vom primi de titular 200.000 de euro, dar nu ştim cîţi dintre noi vom mai vedea suma asta şi mai ales la ce dată, a încheiat un alt stelist.

Becali ar da primele doar în ianuarie 2014, cînd ştie ce jucători rămîn!

FANATIK a încercat să afle care este strategia lui Gigi Becali şi care ar fi motivul pentru care se întîrzie plata primelor. Surse apropiate familiei Becali spun că patronul Stelei nu se grăbeşte să facă plăţile, supărat fiind pe faptul că mai mulţi jucători, precum Bourceanu şi Tătăruşanu, nu au semnat încă prelungirea contractelor cu Steaua, scadente vara viitoare şi aşteaptă perioada de transferuri din iarnă pentru a vedea pe cine va conta din iarnă, pentru a face plăţile!