Carousel hot news

SALVEAZĂ un condamnat din DOSARUL Transferurilor!

În momentul în care cei opt grei ai fotbalul românesc au ajuns după gratii, Ioan Horoba, conducătorul clubului Gaz Metan Mediaş, s-a gîndit imediat la fostul său şef de la Gloria Bistriţa,...
06.03.2014 | 13:16
SALVEAZĂ un condamnat din DOSARUL Transferurilor!
ADVERTISEMENT

În momentul în care cei opt grei ai fotbalul românesc au ajuns după gratii, Ioan Horoba, conducătorul clubului Gaz Metan Mediaş, s-a gîndit imediat la fostul său şef de la Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu. “Îmi pare enorm de rău de nea Jean. Din păcate, după cîte îl cunosc eu, nu cred că dînsul va rezista la puşcărie. Are 77 de ani, probleme mari de sănătate, iar sîmbăta trecută el a fost la un botez şi nici măcar acolo nu a putut să stea mai mult de vreo trei ore. A trebuit să plece acasă deoarece i s-a făcut rău. Ulterior, a fost dus la spital la Bucureşti”, a comentat Horoba, la o emisiune televizată, situaţia în care se află acum Jean Pădureanu.

Gigi Becali vrea să îl ajute de la Poarta Albă

ADVERTISEMENT

În momentul în care a aflat că greii fotbalului românesc au fost condamnaţi cu toţii la închisoare cu executare, după ce s-a îngrijorat de soarta lui Mihai Stoica, Giovani Becali şi Victor Becali, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, s-a gîndit şi la fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, 77 de ani. Astfel, FANATIK.RO a aflat că latifundiarul din Pipera a discutat imediat cu apropiaţii săi, pe care i-a rugat să îl contacteze imediat pe avocatul celui mai în vîrstă dintre cei încarceraţi din lotul “Dosarului Transferurilor”. “Am ajutat atîta lume. Vă rog să discutaţi cu avocatul lui nea Jean şi să îl întrebaţi dacă vrea să accepte ajutorul meu. Eu am fost la Jilava şi ştiu cum este acolo. Am auzit că acum el se află la Spitalul Penitenciarului şi vreau să ştiu dacă are nevoie de bani, medicamente, pachet sau orice vrea el. Săracul este bătrîn şi nu are cum să se descurce“, ar fi spus Becali, conform unui apropiat al acestuia.

Suferă de diabet, spondiloză şi are probleme mari cu inima.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, FANATIK.RO v-a informat că Jean Pădureanu are mari probleme de sănătate. La ora actuală, fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa suferă de diabet, spondiloză şi trebuie să ia zinic cîte 34 de pastile pe zi. În plus, surse din anturajul lui Pădureanu ne-au dezvăluit că, din cauza situaţiei sale medicale, nu poate să stea în celulă cu foarte multe persoane.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri