Salvarea pentru Gigi Becali vine din Germania!

Daniel Vlad   
în Stiri principale
17/03/2014, 00:04
Salvarea pentru Gigi Becali vine din Germania! GALERIE FOTO

Gigi Becali nu mai suportă durerile la coloană în puşcărie, iar duminică a chemat de urgenţă un medic din Germania.

După nenumăratele analize pe care le-a făcut în ultimele două luni la Spitalul din Constanţa, patronul Stelei vrea şi părerea unui specialist, mai ales că are de gînd să urgenteze operaţia. Gigi Becali va fi supus astăzi unei analize medicale amănunţite, mai ales că avocaţii au făcut toate demersurile către conducerea penitenciarului Poarta Albă pentru ca doctorul venit din Germania să aibă acceptul să meargă la latifundiarul din Pipera.

Va afla marţi dacă se poate opera în libertate

Gigi Becali va avea mari emoţii în cursul zilei de marţi. Motivul? Magistraţii Tribunalului de la Constanţa vor judeca cererea latifundiarului din Pipera de a fi eliberat din penitenciar pentru a se opera. Dacă apelul va fi respins, aşa cum s-a întîmplat şi în urmă cu două săptămîni, atunci Becali se va opera în ţară. Tocmai şi acesta este motivul pentru care medicul din Germania a sosit în România.

“La Gigi nu mai e de glumă. El are probleme mari la coloană, iar dacă marţi judecătorii nu îl vor lăsa liber, atunci se gîndeşte să se opereze chiar şi în România, deoarece nu are de gînd să stea şi să moară de dureri. Deja în ultimele zile a tot primit de la medicii penitenciarului Poarta Albă medicamente pentru calmarea durerilor”, au mărturisit pentru FANATIK.RO apropiaţi ai lui Becali.

Nu va accepta medici din România

Dacă se va opera în România, Gigi Becali nu va accepta ca intervenţia chirurgicală să fie făcută de medici din ţară. El va chema o echipă de specialişti din Germania, care vor sosi la Constanţa. Iniţial, Becali plănuise să-şi facă operaţia direct în Germania, dar Tribunalul de la Constanţa a decis că nu are voie să părăsească ţara.

Închide ×