Sport

Becali a răbufnit: “De nu mă băgam la meciul ăla, PIERDEAM TITLUL!”

UPDATE / Reacţia lui Becali la riposta furibundă a lui Dan Petrescu! "Eu aseară am spus nişte lucruri ca să demonstrez că nu am vrut să îl schimb niciodată pe Gâlcă. Nu am vrut să îl...
27.05.2015 | 00:02
Becali a rabufnit De nu ma bagam la meciul ala PIERDEAM TITLUL
ADVERTISEMENT

UPDATE / Reacţia lui Becali la riposta furibundă a lui Dan Petrescu! “Eu aseară am spus nişte lucruri ca să demonstrez că nu am vrut să îl schimb niciodată pe Gâlcă. Nu am vrut să îl atac niciodată pe Dan Petrescu. Au fost nişte oameni care au făcut presiuni, era chiar şi Mara în emisiune şi nu a negat. Dan Petrescu nu a făcut nici o presiune, eu mă refeream la Mara şi Bilaşco. Ei îi dădeau mesaje lui Luţu. Este adevărat ce a spus Dan Petrescu şi nu mă feresc.

Eu am spus adevărul, nu am minţit niciodată. Nu ştiu dacă este bine să se bage patronul sau nu, să aibă coloană. Eu am greşit foarte tare că m-am băgat. Steaua a făcut atîtea puncte şi a adus foarte mulţi bani, dar nu e bine că m-am băgat. Antrenorii pe care i-am avut eu sînt milionari şi antrenează la echipe nu foarte mari, dar au cîştigat milioane.

ADVERTISEMENT

EXCLUSIV / REACTIA NERVOASA A LUI DAN PETRESCU LA DEZVALUIREA LUI GIGI BECALI!!!

Mie îmi trebuie un antrenor cum este Mirel Rădoi. Voi spuneţi că nu are experienţă, dar eu am încredere în el. Eu aş vrea ca echipa să fie ok şi să nu mă bag în seamă şi să nu contribui la echipă. Nu sînt bolnav şi nu am mania asta, dar atunci cînd lucrurile nu merg bine, eu trebuie să fac ceva ca să le îndrept. 

Dacă Balint ştie mai bine decît mine, atunci de ce nu antrenează în acest moment? De ce nu cîştigă cîteva milioane din asta? Domnul Balint dacă era la Steaua şi colabora cu mine avea un salariu foarte mare, antrena în Europa. 

ADVERTISEMENT

ULTIMA ORA!!! RADOI A FOST REFUZAT!!!

Eu o să demonstrez că dacă nu interveneam la pauza unui meci, în acest moment Steaua nu se lupta pentru titlu. Atunci eu am intervenit şi am cîştigat cele 3 puncte. Nu îmi aduc aminte atunci cînd am pierdut pe mîna mea. Nu mă bag mereu. Este uşor ca să vorbeşti pe banii cuiva. Peste tot se întîmplă ca la Steaua. Nu există o lege care să îţi interzică ca să nu te bagi la echipă. Eu vorbesc despre principiile de pe vremea lui Iisus Hristos, slujitorul trebuie să facă cum vrea stăpînul. 

TRANSFERURILE STELEI!!! CINE PLEACA, CINE VINE!!! ANUNTUL OFICIAL FACUT IN DIRECT!!!

……………

Gigi Becali a dezvăluit cum Dan Petrescu a vrut să vină gratis în Ghencea, informaţie oferită în EXCLUSIVITATE de FANATIK.RO pe 30 aprilie, dar l-a refuzat pentru că nu a vrut să-l dea afară pe Gâlcă, dar şi pentru că tehnicianul i-ar fi forţat mîna, după ce ar fi luat campionatul! patronul Stelei nu s-a sfiit să-l umilească pe „Bursuc” în direct, într-un dialog halucinant cu Bogdan Mara!

ADVERTISEMENT

”Să vă arăt mesaje de la antrenori, că facem nu ştiu ce… M-am întîlnit cu acele persoane. Le-am spus că eu nu distrug oameni. Băiatul asta, Gâlcă, o să ia şi titlul… şi tot… şi va fi un mare antrenor. Le-am spus aşa: dacă l-aş aduce pe Mourinho, voi pierde campionatul. Dar cu Gâlcă, îl voi cîştiga.

Luţu mi-a arătat 1.000 de mesaje, că vine Petrescu, că nu ştiu cine vine… Dar eu le-am spus că eu nu-l dau afară pe Gâlcă. Eu i-am spus asta şi lui Reghe, şi lui Luţu, nu-l dau afară! Asta poate să vă spună Luţu. Îl aveţi pe Mara în studio! Ia spune, băi, Mara, l-ai sunat pe Luţu?

ADVERTISEMENT

CUM A AJUNS MIREL RADOI ANTRENOR LA STEAUA!!! “MI-A OFERIT 1 MILION DE EURO!!!”

Mara, în studio, vizibil încurcat: “Da, e adevărat, au fost discuţii de acest gen. Dar domnul Becali nu a vrut să îl dea afară…”

 

Gigi Becali: “Spune, tu, Mara, a zis că vine gratis să preia Steaua?”

 

Mara: “Da… pînă în vară!”

Apoi Gigi a continuat: “O lună nu am vrut să vorbesc cu el, cu Dan Petrescu. Luţu mi-a spus că îl înnebunesc Mara şi Bilaşco la telefon! I-am dat telefon lui Petrescu: Băi Dan, tu ce vrei? Ştii că nu ne putem înţelege! Tu vrei prea mulţi bani! El venea pe gratis pînă în vară, iar apoi negocia la sînge, după ce lua titlul., iar dacă nu-i dădeam, îmi săreau suporterii în cap!

Rădoi mi-a spus că nu vrea nici un ban! Nu vrea nici un salariu. Mi-a zis, ce, eu iau de la naşul meu bani?

M-am întîlnit cu Reghe. Am stat la restaurant cu el. I-am zis, nu vrei să discutăm în vară?”, a dezvăluit Gigi Becali, la Digi Sport.

 

ADVERTISEMENT
Tags: