„Mina de aur” pe care a PIERDUT-O Gigi Becali! A avut-o ÎN CURTE!

Silviu Ghering   
în Stiri sportive
31/07/2015, 00:08
„Mina de aur” pe care a PIERDUT-O Gigi Becali! A avut-o ÎN CURTE!

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

Cum l-a pierdut Gigi Becali pe fundaşul de 18 ani care „parcă e Gică Popescu”! La ce grande italian a juns „mina de aur” de la Steaua! Cum s-au despărţit drumurile talentelor Stelei: unul are numărul 10, celuilalt i se caută echipă! Atac virulent la cel mai longeviv antrenor din Liga 1: „Un comunist care ne controla şi unghiile!”. 10 momente de glorie pentru cel mai apreciat antrenor român pe plan internaţional. Urmaşul lui Lance: fenomen sau dopat?! NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, momente memorabile din istoria sportului mondial, cum le-a testat „The Special One” jucătorilor săi viteza de reacţie! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e… FANATIK!

 

Închide ×