STEAUA. Becali a vorbit despre AMENDA lui Hamroun. “Ca să ştie!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
31/07/2016, 00:04
STEAUA. Becali a vorbit despre AMENDA lui Hamroun. “Ca să ştie!”

STEAUA. Gigi Becali a fost extrem de supărat săptămăna trecută pe Hamroun, după ce a refuzat să se antreneze cu echipa înaintea meciului tur cu Sparta Praga, şi a plecat din ţară. Înainte de meciul cu cehii, Gigi anunţa că algerianul nu va mai îmbrăca tricoul Stelei.

“Ce a făcut Hamroun nu s-a întîmplat niciodată. O asemenea sfidare şi obrăznicie. Nu a vrut să se ducă în cantonament, i-am spus lui MM să-i arate contractul, doar atîta. I-am spus să facă ce vrea. Nu ne jucăm aici! Hamroun a venit la antrenament, dar nu mai am nevoie de el. Va sta manechin în tribună! Pe ăsta îl ţin pînă îl distrug. Ştiţi ce a făcut după ce l-am descoperit în cameră cu fata aia? A început să plîngă, să nu afle tatăl lui”, tuna Gigi Becali.

“Amenda se anulează!”

STEAUA. Imediat după remiza cu Sparta, scor 0-0, Gigi şi-a mai îndulcit discursul, consivns fiind că jucătorul îi este indispensabil în vederea calificării în play-off-ul Ligii Campionilor. Acum a anunţat că este decis să-l ierte pe Hamroun, de care are mare nevoie. Patronul Stelei şi-a propus să renunţe la amenda pe care Jugurtha Hamroun a primit-o în urma incidentului, şi să-l anunţe de acest lucru pe algerian înainte de returul cu Sparta, pentr a-l face să joace cu determinare:

“Hamroun a luat amendă, e dată deja, dar stai să vedem. Înainte de meci o să-i spun că amenda lui se anulează dacă batem pe Praga. Aşa, ca să ştie”, a spus Becali.

1.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Hamroun

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport, ora 19:30. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×