A CEDAT psihic în PUŞCĂRIE: “Gigi a zis că VINDE Steaua!”

Răzvan Scarlat   
în FCSB
30/11/2013, 11:55
A CEDAT psihic în PUŞCĂRIE: “Gigi a zis că VINDE Steaua!” GALERIE FOTO

Perioada petrecută în puşcărie l-a devastat pe Gigi Becali, atît fizic, cît şi psihic. Patronul formaţiei din Ghence a fost adus, în această săptămînă, la Curtea de Apel Bucureşti, unde a afişat o mină tristă, un chip obosit cu ochii încercănaţi. Mai mult, latifundiarul din Pipera a citat din Biblie în faţa magistraţilor, nu înainte să se plîngă de condiţiile în care este transportat de la penitenciarul din judeţul Constanţa la instanţa din Bucureşti.

Miron Cozma, care a petrecut şi el ani buni prin închisoare, a dezvăluit, la România TV, starea în care se află Gigi Becali, informaţii primite de la deţinuţi încarceraţi la Poarta Albă. “Mi s-a spus că are momente în care clachează psihic în arest. Zice că renunţă şi vinde Steaua, că totul s-a terminat, că nu îşi mai trebuie nimic, că de acolo i se trage, după care revine şi spune că nu renunţă el aşa uşor. Şi tot timpul se roagă, de trei ori pe zi, iar cînd este sărbătoare chiar şi de şase ori. Şi-a făcut un ritual din asta. Chiar şi aşa, nu a putut să renunţe la table. Sînt nelipsite din programul lui”, a dezvăluit fostul lider al minerilor.

“E la închisoare din cauza Stelei”

Faptul că Gigi Becali se gîndeşte la modul cel mai serios să renunţe la Steaua nu miră pe nimeni. Paula Iacob consideră că omul de afaceri a ajuns în închisoare din cauza faptului că s-a implicat în fotbal. “Se încearcă să i se ia totul, începînd de la suflet, curaj, credinţă şi sfîrşind cu echipa. Toate i se trag de la Steaua şi de la faptul că mintea sa de machedon l-a ajutat să adune mai mulţi bani decît alţii”, a spus şi Paula Ioacob, avocata lui Gigi.

Renunţă la Palat

Săptămîna trecută FANATIK anunţa că, din spatele gratiilor de la Poarta Albă, Gigi Becali a hotărît să renunţe la Palatul din Aleea Alexandru. Latindudiarul din Pipera speră să obţină în schimbul clădrii zece milioane de euro, după care să se retragă, uşor-uşor, din viaţa publică. “Decizia e luată de mai bine de o lună. Se lucrează în secret, nici măcar cei de la Steaua nu ştiu nimic”, a spus un apropiat al lui Gigi Becali pentru FANATIK.

Închide ×