Gigi anunţă de ce nu joacă Alibec: „E narcisist şi ofticos”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
10/02/2018, 16:18
Gigi anunţă de ce nu joacă Alibec: „E narcisist şi ofticos”

Denis Alibec a reuşit să înscrie primul său gol în actualul sezon al Ligii 1 în compania celor de la Gaz Metan Mediaş din etapa precedentă. El mai reuşise doar 2 goluri în competiţiile europene în actuala stagiune. 

Patronul Stelei a comentat motivele pentru care atacantul nu este în formă “La Alibec nu e vorba că nu are valoare, comportamentul lui l-a adus unde a ajuns. El e narcisist şi se oftică atunci când colegul lui dă mai multe goluri din nimereală. E, uite că îţi arată Dumnezeu că tu, mai valoros, nu înscrii la fel de mult”.

Alibec şi Gnohere revin la meciul cu Lazio

Cu toate că a reuşit să înscrie cu Gaz Metan Mediaş, Alibec tot a făcut o greşeală. Atacantul a luat un cartonaş galben şi este suspendat pentru derby-ul din Liga 1 de pe Naţional Arena, cu CFR Cluj.

 La fel, şi Harlem Gnohere este suspendat pentru meciul cu CFR Cluj. Ambii atacanţi se vor întoarce însă pe gazon pentru duelul cu Lazio Roma, din preliminariile Europa League. FCSB – Lazio se joacă joi, 15 februarie, pe Arena Naţională, de la ora 22:05, iar returul este programat o săptămână mai târziu la Roma.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.