Gigi anunţă de ce nu joacă Alibec: „E narcisist şi ofticos”

fcsb, gigi becali, alibec, gnohere

Gigi Becali l-a tras de urechi pe Denis Alibec. Patrolul Stelei consideră că forma slabă este cauzată de capriciile atacantului.

Denis Alibec a reuşit să înscrie primul său gol în actualul sezon al Ligii 1 în compania celor de la Gaz Metan Mediaş din etapa precedentă. El mai reuşise doar 2 goluri în competiţiile europene în actuala stagiune. 

Patronul Stelei a comentat motivele pentru care atacantul nu este în formă "La Alibec nu e vorba că nu are valoare, comportamentul lui l-a adus unde a ajuns. El e narcisist şi se oftică atunci când colegul lui dă mai multe goluri din nimereală. E, uite că îţi arată Dumnezeu că tu, mai valoros, nu înscrii la fel de mult”.

Alibec şi Gnohere revin la meciul cu Lazio

Cu toate că a reuşit să înscrie cu Gaz Metan Mediaş, Alibec tot a făcut o greşeală. Atacantul a luat un cartonaş galben şi este suspendat pentru derby-ul din Liga 1 de pe Naţional Arena, cu CFR Cluj.

 La fel, şi Harlem Gnohere este suspendat pentru meciul cu CFR Cluj. Ambii atacanţi se vor întoarce însă pe gazon pentru duelul cu Lazio Roma, din preliminariile Europa League. FCSB - Lazio se joacă joi, 15 februarie, pe Arena Naţională, de la ora 22:05, iar returul este programat o săptămână mai târziu la Roma.