Fotbal intern

Gigi, atenție la Ongenda! Are kilograme în plus și întârzie la antrenamente!

02.10.2018 | 12:35
Gigi atentie la Ongenda Are kilograme in plus si intarzie la antrenamente
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, atenție la Ongenda. Patronul moldovenilor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a mărturisit pentru FANATIK.RO că i l-a propus lui Gigi Becali pe fotbalistul pe care l-a transferat în această vară la echipa sa, dar și cel care a fost coleg la PSG cu Cavani și Ibrahimovic. Însă momentan latifundiarul din Pipera nu a dat semne că dorește să facă această afacere.

FANATIK.RO a anunțat în cursul zilei de luni că Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, i l-a propus lui Gigi Becali pe Hervin Ongenda, dar că momentan finanțatorul celor de la FCSB cam strâmbă din nas. Însă chiar dacă propunerea moldovenilor pare oarecum cam ciudată, totuși lucrurile nu stau chiar așa. Ongenda a fost transferat la Botoșani în această vară.

ADVERTISEMENT

Ongenda a întârziat la antrenamente și are probleme cu greutatea!

Dar se pare că moldovenii se gândesc serios să scape de Ongenda după ce și-au dat seama că jucătorul nu este tocmai ce ei își doresc. FANATIK.RO a aflat că șefii de la Botoșani sunt nemulțumiți că fotbalistul trecut pe la PSG are probleme de adaptare la echipă, iar kilogramele în plus îi dau în continuare mari bătăi de cap. Mai mult, acesta a întârziat și pe la unele antrenamente, iar directorul sportiv Marius Croitoru a fost mandatat de către conducere să aibă grijă ca jucătorul francez să nu mai ajungă târziu la ședințele de pregătire.

Însă Costel Enache, antrenorul lui FC Botoșani, este cel care încearcă să îl ducă pe drumul cel bun pe Ongenda după ce a stabilit niște reguli foarte clare cu acesta. “Nu știu de unde ați primit aceste informații, dar eu vă pot confirma faptul că în cantonamentul din Austria am avut o problemă cu Ongenda față de întârziatul la antrenament.

ADVERTISEMENT

Băiatul și-a justificat întârzierea prin faptul că nu a înțeles programul pe care eu i l-am dat scris în română și engleză. El vorbește doar franceză, iar în engleză înțelege foarte puțin. Noi eram pregătiți toți de plecarea la antrenament, iar Ongenda stătea liniștit în cameră. Am trimis după el, iar apoi Marius Croitoru l-a ajutat cu tot ce a fost nevoie ca să nu se mai repete astfel de evenimente.

Vă mai pot confirma și faptul că a avut și kilograme în plus când a venit la noi în cantonament, iar apoi când ne-am întors acasă din Austria el mai avea în plus patru kilograme. În acest moment Ongenda mai are în plus cam 2 kilograme. Mai exact 1 kilogram opt sute. Acum nu mai am probleme cu el față de întârziatul la antrenament deoarece am avut noi grijă ca toți cei care nu înțelegeau programul să îl înțeleagă și să nu întârzie”, a spus Enache.

ADVERTISEMENT
Marius Croitoru alătuir de Ongenda la prezentarea jucătorului francez
Marius Croitoru alături de Ongenda la prezentarea jucătorului francez

“Eu nu sunt paznicul și cântarul lui Ongenda”

La rândul său, directorul sportiv al moldovenilor, Marius Croitoru, 38 de ani, a vorbit și el despre situația lui Ongenda. Prin clubul celor de la FC Botoșani deja se vorbește că fostul fotbalist al Stelei este cel care se ocupă acum ca jucătorul care a trecut pe la PSG să nu mai întârzie la antrenament.

Eu nu știu cine a putut de prin club să vă spună așa ceva despre mine. Chiar nu am chef de glumele unora. Este adevărat că am avut o problemă cu Ongenda în cantonamentul din Austria atunci când nu a înțeles programul scris pe care l-a primit. Apoi am avut eu  grijă ca să nu se mai întâmple acest lucru. Însă nu am devenit paznicul lui Ongenda, dar nici cântarul lui nu sunt acum. Darcă are probleme cu greutatea, atunci trebuie să întrebați în altă parte, nu pe mine. Și vreau să mai știți că la echipă este un regulament de ordine interioară, iar acolo sunt trecute și amenzile pentru astfel de lucruri”, a spus Croitoru.

ADVERTISEMENT