Fotbal intern

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu, dialog haios pe tema titularilor în echipa națională: „Cu el trebuie să înceapă, nu cu Răzvan Marin”

30.06.2019 | 20:06
Gigi Becali si Ilie Dumitrescu dialog haios pe tema titularilor in echipa nationala Cu el trebuie sa inceapa nu cu Razvan Marin

Patronul FCSB, Gigi Becali, a avut o discuție interesantă cu specialistul Digi Sport Tv, fostul mare internațional român Ilie Dumitrescu. Becali s-a contrazis cu Ilie Dumitrescu cu privire la componența naționalei României, din moment ce mai mulți internaționali de tineret vor face sigur pasul la naționala mare, condusă de Cosmin Contra. Astfel, conducătorul FCSB și Dumitrescu s-au contrazis pe seama jucătorilor care ar trebui să intre pe locurile de la închidere, între Răzvan Marin, Tudor Băluță și Alex Cicâldău.

Discuții între Gigi Becali și Ilie Dumitrescu cu privire la selecția echipei naționale

Astfel, Gigi Becali a ținut să îi laude încă o dată pe juniori, pe care îi vede mai valoroși decât fotbaliștii de la echipa mare: „Naționala de tineret a inspirat încredere fotbalului românesc. E posibil. Pașcanu mi-a plăcut. Toți jucătorii de la tineret, părerea mea este că toți au loc la prima echipă. Eu chiar cred că cu 2, 3 plombe de la seniori.”

A urmat apoi o discuție amuzantă între patronul FCSB și fosta legendă a Stelei:
„- Stai să vedem că o să fie mare talent antrenorul care alege dintre Băluță, Răzvan Marin și Cicâldău. Pe cine ții pe bancă din ei trei? Vezi că nu ai curaj să zici.
– În ce sistem, Gigi?
– 4-2-3-1.
– Păi joci cu Băluță și cu Răzvan Marin.
– Eu nu sunt de acord cu tine. Eu aș începe cu Cicâldău titular. 
– Păi atunci dă pe el 6,7 milioane euro pentru el!
– Păi stai să îi vând pe Florinel Coman sau pe Dennis Man”, a fost concluzia celor doi oameni de fotbal.

Alex Cicâldău, favoritul lui Gigi Becali *foto: hepta.ro
Alex Cicâldău, favoritul lui Gigi Becali *foto: hepta.ro

Chiar dacă Cicâldău ar fi pe placul lui Gigi Becali la FCSB, el are o clauză de reziliere de 10 milioane de euro și a stârnit interesul unor cluburi importante din Europa. Printre acestea se numără Lyon și Lille, Standard Liege sau chiar și Napoli!