Carousel hot news

Becali şi-a vîndut Palatul!? “A luat cinci milioane euro”

UPDATE 10.09 12:35 / Informaţiile oferite de FANATIK.RO prind contur! Ziarul Ring dezvăluie că, de cînd este închis, Gigi Becali i-ar fi vîndut imobilul din Aleea Alexandru bunului său prieten...
10.09.2014 | 12:39
Becali şi-a vîndut Palatul!?

UPDATE 10.09 12:35 / Informaţiile oferite de FANATIK.RO prind contur! Ziarul Ring dezvăluie că, de cînd este închis, Gigi Becali i-ar fi vîndut imobilul din Aleea Alexandru bunului său prieten Cosmin Olăroiu, în prezent antrenor al Al Ahli! “Deşi evaluase imobilul la nouă milioane euro, Gigi Becali a efectuat tranzacţia contra sumei de 5 milioane euro. Olăroiu, împreună cu Gino, vor deschide, în o aripă a Palatului, un nou restaurant din lanţul lor bine cunoscut în România”, au afirmat apropiaţii lui Becali.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Chiar dacă pare greu de crezut, Gigi Becali are mari probleme cu lichidităţile, deşi sezonul trecut a cîştigat peste 20 de milioane de euro numai din Liga Campionilor, nu mai contabilizăm celelalte cîştiguri. În aceste condiţii, la începutul anului, patronului Stelei i-a trecut prin cap ideea să scoată la vînzare nici mai mult, nici mai puţin decît palatul din Aleea Alexandru, mîndria sa după Steaua! Palat pe care l-a achiziţionat pentru 7 milioane de euro în urmă cu 9 ani.

Astfel, după ce pe piaţă a apărut acest zvon, FANATIK.RO a aflat că fostul tehnician stelist Cosmin Olăroiu, actualmente antrenorul echipei Al Ahli, a fost primul care şi-a manifestat intenţia să cumpere reşedinta respectivă. Surse din anturajul lui Gigi Becali ne-au dezvăluit că Oli i-a transmis fostului său patron, în această primăvară, că este dispus să îi ofere pentru palat între 4,5 şi 5 milioane de euro. Însă, surprins de rapiditatea ofertei pe care a primit-o, Becali i-a zis lui Olăroiu că se mai gîndeşte şi ar fi bine să mai vorbească pe tema acestui subiect în această vară, atunci cînd tehnicianul în vîrstă de 45 de ani urma să revină în România.

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!

Iancu la Al Dhafra, bonus înaintea afacerii cu palatul

În urmă cu două săptămîni, FANATIK.RO a dezvăluit că Olăroiu a venit în România pentru cîteva zile de vacanţă şi, aşa cum era înţelegerea încă din primăvară, Gigi Becali l-a chemat la penitenciar pentru mai multe discuţii. Astfel, pe lîngă faptul că antrenorul lui Al Ahli i-a spus patronului Stelei despre seicii de la Al Dhafra, pe care i-a adus pentru transferul lui Iancu, un “bonus” înaintea afacerii c principale, cei doi au discutat şi despre posibila cumpărare a palatului din Aleea Alexandru. Şi de această dată negocierile nu s-au finalizat, dar se pare că părţile sînt mai aproape de un acord, suma vehiculată fiind în continuare de 5 milioane de euro.

casa_becali_gs

Oli vrea să facă un restaurant de lux

Un apropiat al lui Cosmin Olăroiu ne-a dezvăluit că în cazul în care va reuşi să bată palma cu Gigi Becali pentru cumpărarea palatului, antrenorul lui Al Ahli intenţionează să facă acolo un restaurant de lux, împreună cu bunul său prieten Gino Iorgulescu. Cei doi au deja în Bucureşti un lanţ de restaurante Trattoria il Calcio, care merg excelent, iar surse din anturajul acestora ne-au dezvăluit că vor să îşi extindă afacerile în acest domeniu la Londra şi Dubai.

Lui Gigi îi este frică de sechestru

FANATIK.RO a mai aflat că Gigi Becali are de o lună de zile un motiv în plus să se grăbească să vîndă palatul. De ce? Patronul Stelei a pierdut procesul cu statul român după ce a băgat în faliment Fabrica de Armament de la Dragăşani, pentru că nu a respectat caietul de sarcini asumat în momentul tranzacţiei din urmă cu 10 ani. După ce judecătorii au decis că latifundiarul din Pipera trebuie să plătească către stat 450.000 de euro despăgubiri, Fiscul a scos fabrica respectivă la vînzare, dar nimeni nu s-a prezentat la cele trei licitaţii organizate! Astfel, cum Fiscul nu a reuşit să îşi recupereze nici pînă la această oră prejudiciul, Gigi Becali a primit informaţii că organele financiare ale statului ar intenţiona să îi pună sechestru chiar pe palatul din Aleea Alexandru! Care, în această situaţie, mai bine este vîndut prietenului Olăroiu cît mai repede! Şi cu un preţ, evident, mult mai mare decît cei 450.000 ceruţi de Fisc! 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri