Fotbal intern

Vezi cu cine s-a fotografiat Gigi Becali cît timp a fost în libertate! Ce vizite a primit latifundiarul la vila din Pipera

Gigi Becali a fost foarte discret în cele cinci zile petrecute în libertate. Sîmbătă s-a întors la Penitenciarul Poarta Albă, fără însă să fie văzut de cineva cînd a părăsit casa din...
22.09.2014 | 08:54
Vezi cu cine sa fotografiat Gigi Becali cit timp a fost in libertate Ce vizite a primit latifundiarul la vila din Pipera

Gigi Becali a fost foarte discret în cele cinci zile petrecute în libertate. Sîmbătă s-a întors la Penitenciarul Poarta Albă, fără însă să fie văzut de cineva cînd a părăsit casa din Pipera ori cînd a intrat pe poarta puşcăriei.

Dacă în urmă cu patru luni, cînd a primit o permisie de 24 de ore, latifundiarul a vorbit presei şi s-a lăsat filmat, acum nu a mai făcut nici o mişcare greşită. Dar asta nu înseamnă că nu şi-a văzut de afacerile lui. Becali a avut mai multe întîlniri la vila sa din Pipera.

A dat bani preoţilor şi copiilor

Într-una din zile s-a văzut şi cu senatoarea PNL Steliana Miron, o veche prietenă de-a sa. Becali i-a mărturisit că nu vrea să mai aibă de-a face cu politica şi că doreşte doar să ajute oameni şi numai asta va face atunci cînd va ieşi de după gratii.

“Mi-a spus că vrea să se implice în acţiuni caritabile şi am vorbit despre cartea religioasă pe care o scrie în închisoare. Cum simte dumnealui credinţa din spatele gratiilor”, a declarat senatoarea Steliana Miron, care nu a ratat ocazia să se fotografieze cu Gigi Becali.

Mai mult, cît a fost în libertate, finanţatorului clubului Steaua a fost vizitat acasă de mai mulţi preoţi, pe care i-a ajutat cu bani pentru construirea de noi biserici, dar şi de copii bolnavi, cărora le-a dat bani pentru tratament.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate, fiind încarcerat în luna mai a anului trecut.

SURSA: libertatea.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!