Fotbal intern

GIGI BECALI. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ: “Pînă de CRĂCIUN voi fi LIBER!”

GIGI BECALI. Patronul Stelei ar putea petrece Sărbătorile de iarnă în sînul familiei! Omul de afaceri s-ar fi confesat unor apropiaţi că sînt şanse mari să fie eliberat pînă la Crăciun....
13.10.2014 | 09:30
GIGI BECALI Anunt de ULTIMA ORA Pina de CRACIUN voi fi LIBER
ADVERTISEMENT

GIGI BECALI. Patronul Stelei ar putea petrece Sărbătorile de iarnă în sînul familiei! Omul de afaceri s-ar fi confesat unor apropiaţi că sînt şanse mari să fie eliberat pînă la Crăciun. “Pînă de Crăciun voi fi liber. Sută la sută. Ai să vezi, pe 22-23 decembrie voi fi liber. Eu de Crăciun o să fiu acasă. O să fiu sută la sută!”, s-a confesat Becali unui apropiat.

“Sînt cel mai chinuit deţinut din România!”

GIGI BECALI. Omul de afaceri susţine că este discriminat în închisoare şi că plăteşte enorm faptului că este o persoană publică. “Eu sînt cel mai chinuit deţinut. Din regim deschis, bineînţeles. Orice deţinut în regim deschis primeşte telefon şi pleacă singur la muncă. Şi se-ntoarce seara, cum scrie la lege. Mie abia după un an mi-a dat telefon instanţa. Le era frică să nu dau telefon la presă. Eu sînt cel mai chinut deţinut din regim deschis. Şi plătesc preţul celebrităţii, că aşa mi-au spus. Şi sînt conştient de asta. Dar de ce să sufăr eu dacă ei nu respectă legea? Păi, zic că am eu televizor mare în cameră. Am cel mai mic televizor, că eu nici nu mă uit la el că mă dor ochii. E prea mic televizorul şi de-aia nu mă uit.  Nu mă mai intersează să apar la patru ace. Bineînţeles, asta nu înseamnă că m-am călugărit. E un păcat (dorinţa de a purta haine scumpe, de firmă) pe care, probabil, o să-l am toată viaţa, nu ştiu dacă o să renuţ vreodată la păcatul ăsta. Dar asta nu înseamnă că eu, acum, în puşcărie, sînt trufaş şi că mă dau mare faţă de colegii mei de cameră sau faţă de gardieni, cum s-a zis pe la televizor sau prin presă”, s-a plîns Becali unor apropiaţi, conform ziarulring.ro.

ADVERTISEMENT

“Cum să se mărite cît sînt la puşcărie? Doamne fereşte!”

GIGI BECALI. Patronul Stelei nu concepe ca fiica lui să se mărite cît el se află în închisoare. “M-am schimbat în puşcărie, aşa este. Exact cum se spune în Psalmul 50: <Inimă curată zideşte întru mine, Dumnezeule, şi duh drept înnoieşte întru cele dinlăuntru ale mele>. Deci m-am schimbat în totalitate. M-am schimbat în fiinţa mea. Eu în fiinţa mea nu mai sunt ăla dinainte. Şi asta pentru că mi-a dat Dumnezeu o mare încercare aici. Dar, altfel, zic: <Ce chinuri sufăr eu faţă de alţii?> Că alţii, au dus chinuri grele ca să se mîntuiască. Mie ce mare lucru mi s-a întîmplat? E adevărat, chinul cel mare a fost că nu m-au lăsat să merg la familie, să-mi văd mama, să-mi văd soţia, să-mi văd fetele. Mă uitam la televizor şi vedeam că mama plînge, ştiam că plînge nevasta, ştiam că plîng copiii, şi eu nu puteam face nimic. Mă înţelegi? Dar acum nu mai e nici o problemă. Că, acum, m-au văzut, am stat cinci zile acasă. Şi fetele mi-au zis: <Tată, nu ne mai interesează nimic, te-am văzut, nu ne mai interesează toate minciunile care se spun despre tine>. Păi, n-au zis şi de fata mea că se mărită?! Cum să se mărite fata mea fără să fiu eu acasă. Nu face fata mea aşa ceva. Păi, ce, fata mea se mărită cît sunt eu la puşcărie? Doamne, fereşte!”, a mai spus Becali.