Sport

Gigi Becali. I-a dat lui Tamaş doi bodyguarzi la pachet

GIGI BECALI. Steaua a făcut eforturi greu de imaginat pentru fotbalul românesc pentru a-şi asigura serviciile lui Gabi Tamaş, care a semnat un contract pe doi ani. Campioana i-a oferit fostului...
17.01.2015 | 13:40
Gigi Becali Ia dat lui Tamas doi bodyguarzi la pachet

GIGI BECALI. Steaua a făcut eforturi greu de imaginat pentru fotbalul românesc pentru a-şi asigura serviciile lui Gabi Tamaş, care a semnat un contract pe doi ani. Campioana i-a oferit fostului dinamovist un salariu de 25.000 de euro pe lună plus o primă de instalare de 150.000 de euro.  Sume imposibil de egalat pentru Dinamo, care nu a oferit nici măcar pe jumătate.

GIGI BECALI. Pe lîngă bani, patronul Stelei a ţinut cont de orice nevoi ar putea avea Tamaş în vederea unui transfer la Steaua. “Tată, haide la Steaua şi nu te mai gîndi la Dinamo. Nu trebuie să-ţi fie teamă că îi superi pe dinamovişti, eşti fotbalist profesionist. Dacă vrei să stai tu liniştit, îţi dau doi bodyguarzi care să aibă grijă tot timpul de tine. Nu ne încurcăm noi de suporteri. Fane, Marcel, care vrei tu. Trebuie doar să-mi zici”, i-a transmis Becali lui Tamaş. Fotbalistul i-a mulţumit lui Gigi, dar i-a transmis că nu are nevoie să protecţie în faţa ultraşilor. Totuşi, propunerea patronului stelist a avut un rol important. “Gabi şi-a dat seama cît de mult este dorit de Steaua, văzînd că Gigi Becali ar face atîtea lucruri pentru el. În timp ce Dinamo, pe de altă parte, s-a interesat de el doar după ce au apărut în presă informaţii legate de interesul Stelei”, a explicat un apropiat al lui Tamaş pentru FANATIK.RO .

Dinamoviştii l-au ironizat, steliştii sînt împărţiţi

GIGI BECALI. Chiar dacă momentant nu au fost declaraţii agresive ale fanilor în legătură cu transferul lui Tamaş la Steaua, dinamoviştii au început deja ironiile la adresa fostului lor idol. “O imagine care face cît 1000 de cuvinte. De fapt sintetizează bine c*****l în care a ajuns fotbalul din România, începînd cu curca care ţine de tricou în stînga, continuînd cu emblema aia şi terminînd cu argatul din dreapta. Doar suporterii atât, doar ei au mai rămas”, este mesajul de pe contul de facebook al PCH. Fanii au şi postat un trucaj foto prin care este ironizat noul fotbalist al Stelei.

 

GIGI BECALI. Transferul lui Steaua a împărţit suporterii Stelei. Fanii de la Peluza Sud nu au agreat vestea transferului, fapt confirmat prin vocea liderului lor, Alexandru Tofan, într-un material exclusiv FANATIK.RO. Cei de la Peluza Nord nu şi-au exprimat un punct de vedere, dar este de aşteptat ca ei să nu fie ostili la acest transfer, mai ales că, nu demult, Tamaş petrecea cu unii dintre liderii acestei facţiuni, cu fularul Stelei la gît.

tamas1-590x331

A primit acordul şi de la Nicu Gheară

GIGI BECALI. Gabriel Tamaş s-a consultat cu familia şi prietenii apropiaţi înainte de a semna contractul cu Steaua, iar aceştia i-au spus că nu trebuie să-şi pericliteze cariera doar pentru că are trecut dinamovist. Printre cele mai importante păreri pe care fundaşul le-a primit a fost chiar cea de la naşul său, Nicu Gheară. Chiar dacă este cunoscut ca un mare susţinător al Rapidului, Gheară i-a tranmis lui Tamaş că nu trebuie să dea piciorul ofertei pe care o are de la Steaua, deoarece este o şansă importantă în acest moment al carierei sale.