Carousel hot news

STEAUA. El este SFĂTUITORUL SECRET al lui Gigi Becali!

STEAUA. Nu mai are echipă şi nu-l mai interesează fotbalul, deşi a băgat mulţi bani în şi a sperat să ia un titlu, dar astrele i-au fost nefavorabile. El spune că jocurile Federaţiei l-au...
Autor: Cristian Blanuta | 15.02.2015 | 13:41

STEAUA. Nu mai are echipă şi nu-l mai interesează fotbalul, deşi a băgat mulţi bani în şi a sperat să ia un titlu, dar astrele i-au fost nefavorabile. El spune că jocurile Federaţiei l-au ”decapitat”. A devenit, între timp, confident. Confidentul lui Gigi Becali! Despre Adrian Porumboiu este vorba, cel care are o amiciţie specială cu patronul Stelei.

Pe GIGI BECALI multă lume l-a vizitat la Poarta Albă, nu neapărat din familie, Adrian Porumboiu, niciodată. Şi nu pentru că între ei a intervenit ceva care să le strice prietenia, ci pentru că fostul finanţator al lui FC Vaslui nu vrea să-l vadă după gratii, supărat. ”Nu, nu l-am vizitat şi nu cred că o voi face! Sper să iasă cît mai repede”, a declarat Adrian Porumboiu pentru FANATIK.RO. În schimb, cei doi au conversat pe mobile de nenumărate ori. ”Dacă am vorbit cu el? Nici nu ştii de cîte ori. Vorbim foarte multe. Despre orice”, a dezvăluit omul de afaceri din Vaslui. N-a vrut să intre în amănunte.

GIGI BECALI. Îl sprijină necondiţionat

STEAUA. Surse din anturajul latifundiarului din Pipera au dezvăluit că cei doi au vorbit şi despre fotbal. Mai precis, despre Steaua, despre care Gigi spune că o va vinde atunci cînd nu va mai fi profitabilă. Încă este! Totuşi, viaţa în celulă l-a făcut pe Becali să privească mai mult spre latura financiară a afacerii Steaua. Astfel, omul de afaceri a dat ordin ca fotbaliştii de valoare să fie vînduţi, dacă ofertele se învîrt în jurul a două milioane de euro. Drept dovadă, Sănmărtean şi Szukala au plecat la prima strigare serioasă din partea arabilor de la Al Ittihad. Apropiaţii finanţatorului stelist spun că însuşi Porumboiu i-a transmis lui Becali că este o decizie bună să vîndă fotbalişti, chiar dacă Steaua va slăbi valoric. ”Confidentul” lui Gigi Becali a mai declarat pentru FANATIK.RO că îl va sprijini, moral, pe prietenul său în perioada de detenţie care i-a mai rămas.

3 ani şi şase luni de închisoare este pedeapsa pe care a primit-o Gigi Becali

140 de milioane de euro este averea deţinută de Adrian Porumboiu, conform Forbes

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!