Stiri sportive

GIGI BECALI. Şoc în CELULĂ! A început să plîngă: “Mamă…”

GIGI BECALI. Patronul Stelei şi-a pus oamenii de încredere, în ultimele două săptămăni, să cumpere trei case pentru nişte familii cu grave probleme sociale....
11.03.2015 | 13:30
GIGI BECALI Soc in CELULA A inceput sa plinga Mama

GIGI BECALI. Patronul Stelei şi-a pus oamenii de încredere, în ultimele două săptămăni, să cumpere trei case pentru nişte familii cu grave probleme sociale.

Ultimul gest l-a făcut chiar zilele trecute, în timpul emisiunii moderate de Simona Gherghe, Acces Direct, atunci cînd l-a mandat pe Ionuţ Luţu să intervină telefonic şi să îi asigure pe invitaţii prezenţi în platou că latifunidarul din Pipera va rezolva cazul. 

DIVORŢ cu SCANDAL în Antena 1! Îndrăgită de milioane de telespectatori, VEDETA S-A RĂZBUNAT CRUNT pe soţul INFIDEL!!! Cu cine S-A “CUPLAT”!!!

Anunţat de mama sa, Gigi Becali s-a uitat la televizor şi a rămas marcat atunci cînd a văzut că o familie din Suceava îşi creşte cei 7 copii într-un grajd părăsit.

GIGI BECALI. Latifundiarul din Pipera nu uită de zecile probleme sociale cu care foarte mulţi oameni se confruntă, chiar dacă se află în puşcărie. FANATIK.RO a aflat că patronul Stelei a continuat seria sa caritabilă în ultimele două spătămîni.

ATENTIE!!! SE SCHIMBA ORA!!! TRECEM LA ORA DE VARA!!!

Surse bine informate ne-au dezvăluit că pînă joi, finanţatorul campioanei donase pentru două familii din Republica Moldova 70.000 de euro, care, din cauza unor datorii la bănci, au rămas fără locuinţe.

CANTAREATA DENISA, ANUNT CUTREMURATOR CARE A SOCAT TOT INTERNETUL!! “A MURIT!!!”

“Ăsta e Gigi Becali! Acum a decis să îi ajute şi pe fraţii noştri de peste Prut. A văzut la televizor cum două familii din Republica Moldova, cu cîte şase copii fiecare, trebuie evacuate din casele lor deoareace nu au mai putut să plătească ratele la bancă. Din acest motiv, el a decis să îi ajute pe oamenii respectivi cu 70.000 de euro”, ne-a spus un apropiat al patronului clubului din Ghencea.

Pictorial INCENDIAR! Făcea SPORT de performanţă în România, azi A POZAT TOPLESS 

Luţu a intrat în direct la Acces Direct

GIGI BECALI. Cel mai recent caz pe care Gigi Becali l-a rezolvat a fost cel legat de cumpărarea unei locuinţe de 30.000 de euro pentru o familie din Suceava cu 7 copii. FANATIK.RO a aflat că, de fapt, autorul moral al acestui gest a fost chiar mama patronului Stelei, Alexandrina Becali. Surse din anturajul latifundiarului din Pipera ne-au dezvăluit că, după ce a văzut la televizor cum familia din Moldova îşi creşte cei 7 copii într-un grajd părăsit, Alexandrina Becali a luat imediat legătura cu fiul său şi i-a prezentat problema:

FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂĂĂĂ în dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

“Mamă… Nu îi poţi lăsa aşa… Trebuie să faci ceva pentru ei!”. Ulterior, Becali, care a plîng în celulă după ce a aflat de această dramă, a discutat cu Ionuţ Luţu şi l-a mandatat să intre prin telefon în emisiune şi să îi anunţe pe invitaţii din platou, în numele său, că va rezolva problema. “Gigi Becali este dispus să doneze pînă la 30 de mii de euro. Doreşte să îi cumpere familiei respective o casă undeva pe lîngă şcoală pentru ca acei copiii să poată să meargă fără mari probleme să înveţe carte“, ne-a mărturisit o sursă din anturajul finanţatorului Stelei.

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care “Zana” le vrea DISPĂRUTE!

A cheltuit 800.000 de euro doar pe gesturi caritabile

GIGI BECALI. Patronul campioanei a cheltuit în perioda petrecută în spatele gratiilor aproximativ 800.000 de euro pentru rezolvarea gesturilor sale caritabile. “Gigi Becali nu se va opri cu gesturile sale caritabile nici după ce va ieşi din închisoare. Mai mult, atunci se va putea ocupa de ele personal, pentru că nu îi mai este îngrădită deplasarea.

Chiar dacă nu a făcut un calcul precis, în toată această perioadă, din spatele gratiilor, el a donat aproximativ 800.000 de euro pentru rezolvarea unor astfel de probleme sociale”, ne-a spus sursa respectivă.

MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!!! MIHĂIŢĂ NEŞU S-A RIDICAT ÎN PICIOARE DIN SCAUNUL CU ROTILE!!! VEZI FOTO INCREDIBIL!!

Tags: