Gigi Becali nu îşi poate vedea fiica! Vezi aici MOTIVUL

Daniel Vlad   
în Carousel hot news
12/08/2014, 18:35
Gigi Becali nu îşi poate vedea fiica! Vezi aici MOTIVUL

UPDATE / Avocatul Victor Petrisor, omul care il reprezinta pe Adrian Mititelu in procesul dezafilierii Craiovei, este de parere ca Gigi Becali nu a reusit sa se evidentieze in ultimele doua luni, astfel incat sa demonstreze ca merita aceasta permisie.

E foarte normal. Invoirea este o recompensa, in primul rand, nu un drept. Daca se evidentia in timpul executarii pedepsei se putea recomenda in acest fel. Dupa ce sunt indeplinite conditiile pentru a fi recomensat, comisia alege una dintre acele recompense. In momentul in care nu indeplinesti conditiile, nu poti beneficia de invoire, mai multe pachete sau alte privilegii. Acesta cred ca este motivul pentru care nu-i acorda invoire. Poate avea legatura si cu ce a facut in prima permisie, insa este clar ca nu acesta este motivul principal. Prevederile sunt cuprinse in legea 254 din 2013 si gasim reglementari in capitalul 9 ‘Recompense, abateri si sanctiuni disciplinare, art 98 si 99”, a declarat avocatul Victor Petrisor pentru CANCAN.RO

Finanţatorul roş-albaştrilor le-a transmis apropiaţilor că se teme că penitenciarul Poarta Albă nu îi va mai acorda încă o permisie de 24 de ore pentru a putea fi prezent la majoratul fetei sale mijlocii, Alexandra, cea care  va împlini 18 ani în curînd.

Alexandrina Becali, mama lui Gigi Becali, mărturisea zilele trecute că speră ca fiul ei va obţine din partea conducerii de la Poarta Albă o nouă permisie de 24 de ore, după ce în urmă cu două luni a benificiat pentru prima dată de o astfel de decizie, după un an de stat în spatele gratiilor. Motivul? Patronul clubului din Ghencea doreşte să fie prezent în sînul familiei în momentul în care Alexandra, fiica sa mijlocie, îşi serbează majoratul. “Am vorbit cu Gigi la telefon. El ne asigură că totul este ok, ne tot îmbărbătează, dar eu îl simt că nu îi este deloc bine acolo unde se află. Mi-a zis să nu mă mai duc la Băsescu să cer graţierea pentru el, dar eu sper măcar că cei de la Poarta Albă îi vor da şi lui drumul acasă la ziua Alexandrei, fata lui mijlocie. Alexandra mi-a zis că îşi doreşte, atunci cînd împlineşte 18 ani, ca tatăl său să vină acasă 24 de ore. Acum să vedem dacă i se va permite”, spunea în urmă cu cîteva zile mama patronului Stelei.

“Cererea lui Gigi nu a fost propusă la comisie”

FANATIK.RO a luat legătura cu apropiaţii lui Gigi Becali, iar veştile în legătură cu o presupusă permisie a sa, de 24 de ore, nu sînt deloc încurajatoare.Gigi îşi doreşte să vină acasă de ziua Alexandrei, dar ne-a spus că mai mult ca sigur cei de la Poarta Albă nu o să îi acorde o nouă permisie de 24 de ore, după cea primită acum mai bine de două luni. Ne-a spus că a aflat că cel care se ocupă cu propunerile pentru permisiile deţinuţilor nici măcar nu l-a propus şi pe el pentru discutarea solicitării sale la comisia care acordă învoirile respective. Era destul de supărat deoarece nu a fost lăsat să vină acasă nici anul trecut la ziua fetei lui, Teodora, atunci cînd şi ea a împlinit 18 ani”, ne-a spus sursa respectivă,

Cadou de majorat: permis de conducere

Totuşi, sursa repectivă ne-a dezvăluit că patronul Stelei, chiar dacă nu va reuşi să ajungă acasă la ziua Alexandrei, îi va permite acesteia să facă şcoala de şoferi după ce va împlini 18 ani, deoarece fiica mijlocie a latifundiarului din Pipera doreşte să dea examen pentru obţinerea permisului aoto. “Alexandra nu s-a speriat atît de tare după ce sora sa mai mare, Teodora, a a fost implicată la începutul acestui an, într-un accident de circulaţie. I-a transmis tatălui său că doreşte, după ce împlinişte 18 ani, să dea examenul pentru obţinerea permisului auto, iar Gigi şi-a dat acordul”a încheiat pentru FANATIK.RO un apropiat al finanţatorului clubului din Ghencea.

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

Închide ×