Fotbal intern

Gigi Becali a ajuns din nou în presa internațională: “Prea mult sex e problema la Steaua”

26.02.2020 | 08:26
Gigi Becali a ajuns din nou in presa internationala Prea mult sex e problema la Steaua
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a oferit presei din țară o nouă declarație caracteristică înainte de începerea play-off-ului. Conducătorul roș-albaștrilor a vorbit despre viața intimă a jucătorilor echipei sale și a celor de la CFR, ”înțepându-l” în același timp pe unul dintre cei mai importanți jucători din lotul FCSB-ului, Florinel Coman. Opiniile sale au ajuns rapid și în presa de peste hotare.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoşani – FCSB: 1,59 este cota pentru ”1X”. Vezi aici mai multe cote!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, din nou în presa internațională: “Prea mult sex e problema la Steaua”

Sub titlul ”Prea mult sex cauzează probleme la Steaua – Becali scoate în evidență problema pentru forma slabă a campioanei Europei din 1986”, cei de la goal.com redau poziția patronul FCSB din ultimele zile legată de jucătorii săi.

La începutul acestei săptămâni, Gigi Becali a făcut o analiză a performanțelor jucătorilor lui Bogdan Argeș Vintilă în comparație cu cele ale rivalilor de la CFR Cluj, mult mai proaspeți din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

Părerile lui Becali au fost analizate și de britanici. ”Deținătorii Cupei Campionilor Europei, FCSB, se află într-o serie de trei meciuri fără succes, iar patronul Gigi Becali crede că acest lucru apare din cauza faptului că jucătorii săi fac prea mult sex.

Steaua, campioana Europei în 1986, a terminat sezonul regulat cu opt puncte distanță de topul Ligii 1 și a fost bătută recent cu 2-1 de rivalii orașului, Dinamo București”.

ADVERTISEMENT

”Fotbaliștii de la FCSB fac sex prea des, pe când jucătorii CFR-ului fac sex doar o dată pe săptămână, pentru că sunt obosiți de Dan Petrescu la antrenamente!

E vorba de desfrânare. Jucătorii CFR-ului se împreunează cu femeile doar o dată pe săptămână. Așa este! Dacă și Florinel Coman ar fi mai odihnit…dar el merge la împreunare și i se înmoaie genunchii!”, e declarația lui Becali preluată de englezi.

ADVERTISEMENT

Presa spaniolă: ”Jucătorii de la CFR fac sex o dată pe săptămână”

Nici presa din Spania nu l-a ocolit pe Gigi Becali și pozițiile sale critice față de viața intimă a fotbaliștilor.

”Patronul celor de la FCSB explică în viziunile proprii succesul pe care CFR-ul lui Dan Petrescu îl are în fotbalul românesc. În declarațiile sale, Becali îl atacă pe cel mai bun jucător, Florinel Coman, despre care spune că i se înmoaie genunchii”, scriu cei de EstadioDeportivo.

ADVERTISEMENT