Fotbal intern

Gigi Becali a ales între Dennis Man și Ianis Hagi. “Nu știu dacă e mai bun!”

17.04.2019 | 20:13
Gigi Becali a ales intre Dennis Man si Ianis Hagi Nu stiu daca e mai bun

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a fost întrebat dacă Ianis Hagi este mai bun decât Dennis Man, iar acesta a lăsat de înțeles că fiul lui Gică Hagi, patronul și finanțatorul echipei FC Viitorul Constanța, mai are de muncit la un singur aspect pentru a putea să îl depășească pe atacantul vicecampioanei României.

Gigi Becali a ales între Dennis Man și Ianis Hagi

Afaceristul este sigur că Ianis Hagi o să ajungă un mare fotbalist al României, dar trebuie să încerce să aibă mai multă grijă de minge pentru a crește în valoare. În prezent, Dennis Man are cea mai bună cotă din Liga 1 Betano. Atacantul valorează 4,5 milioane de euro, iar căpitanul Viitorului are o cotă de 3,5 milioane de euro.

“Eu nu sunt de acord că Ianis e mai bun decât Man. Ianis poate fi mai bun decât Man dacă are puțin mai multă grijă de minge, să nu o piardă. Nu joacă pe aceeași poziție, dar nu contează. 100% va ajunge mare Ianis, dar trebuie să protejeze mai bine mingea”, a spus Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Ianis Hagi și Dennis Man. Gigi Becali a ales între cei doi fotbaliști din Liga 1 Betano
Ianis Hagi și Dennis Man. Gigi Becali a ales între cei doi fotbaliști din Liga 1 Betano

Ce planuri are Gigi Becali cu jucătorii U21

Gigi Becali a comentat și în legătură cu noula regulă U21, care spune că din sezonul 2019 – 2020 cluburile din Liga 1 Betano vor fi obligate să aibă încă din primul minut în teren doi jucători eligibili pentru echipa națională a României, iar latifundiarul din Pipera a anunțat că are “4-5 tineri jucători care sunt de mare talie!”

“La început am fost împotrivă, dar dacă ei au votat, i-am spus lui Vali ( n.r. Valeriu Argăseală) să îi lase să o facă. Eu am avantaj de la această lege. Cum să se bată cu mine de la anul ceilalți? Eu am bani și pot să cumpăr tineri. Am strategia de a promova tineri pe care îi vând. Îi voi cumpăra eu și îi voi vinde. O să îi cresc doar dacă vin la mine în grădină, dar dacă se duc la alții… Acum am 4-5 care sunt de mare talie. Spre exemplu, la anul, eu îl bag pe Vlad în poartă și după o să mai fie Man, Coman, Oaidă, Moruțan. Cum să se mai bată CFR-ul cu mine. O să le dau la toate echipele jucători, și la CFR, și la Dinamo. Vor fi obligați să ia de la mine, că nu au”, a mai spus Gigi Becali.