Alesul lui Gigi Becali. Povestea dramatică a portarului dorit la vară

FANATIK
Silviu Ghering   
in Stiri sportive
08/02/2018, 14:18
Alesul lui Gigi Becali. Povestea dramatică a portarului dorit la vară

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 7 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

CA PE „OLIMPICO” ÎN 1960! FCSB joacă împotriva lui Lazio în 16-mile Ligii Europa. „Vulturii” romani vin pentru a patra oară în România. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI ce rezultate au avut cu echipele româneşti, începând cu legendara CCA a deceniului 5 din secolul trecut!

Gigi Becali a ales. Povestea dramatică a portarului dorit la FCSB

ALESUL. După plecarea lui Florin Niţă, FCSB „stă” în doi portari la început de carieră, de 18 şi 20 de ani, şi un adevărat veteran de aproape 37! Citiţi în FANATIK-ul de VINERI povestea dramatică a goalkeeperului „ochit”şi dorit de Gigi Becali, plecat, culmea, chiar din… „curtea” sa!

ÎMPREUNĂ LA BINE, DAR MAI ALES LA GREU. Se spune că în spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică. Florin Niţă este una dintre multele dovezi. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI cine este femeia care i-a fost alături portarului plecat de la FCSB la Sparta Praga în cele mai grele momente ale unei vieţi dramatice, care a încercat să-l doboare de când era doar un copil…

COPII REGULII U21. Întâmpinată cu ostilitate, reglementarea FRF de impunere a jucătorilor tineri în Liga I Betano a dat rezultate, iar orizontul echipei naţionale pare mult peste prezent. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI cum poate arăta reprezentativa României într-un viitor deloc îndepărtat. Atenţie! Numai cu tineri fotbalişti care acum joacă în Liga I Betano! Pentru că, dacă adăugăm şi „copii” din străinătate, putem spera să fim din nou ce-am fost şi chiar mai mult! Fără falsă modestie şi beţie de cuvinte! Convingeţi-vă citind FANATIK-ul de VINERI!

TOTUL PENTRU „FRONT”, TOTUL PENTRU VICTORIE! Încep meciurile eliminatorii din Liga Campionilor şi marile forţe fotbalistice ale Europei au pregătit toată iarna „şocurile” primăverii. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI o amplă analiză a schimbărilor hibernale din Olimpul fotbalului european şi care sunt echipele favorite să ajungă în vârful lui!

NOUA SPERANŢĂ DE LA FED CUP. Simona Halep nu este refăcută după accidentarea de la Australian Open şi nu poate juca pentru România în meciul de Fed Cup cu Canada. „România nu stă în Simona Halep”, înţeapă marea sa „prietenă” Sorana Cârstea. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI un amplu interviu ÎN EXCLUSIVITATE cu ultima venită în echipa noastră pentru a înlocui pe Simona. Ascensiunea ei a fost fulminantă în acest început de an: 27 de locuri WTA!

NINGE CU MEDALII. Încep Jocurile Olimpice de iarnă! FANATIK vă prezintă în numărul său de VINERI lotul României la PyeongChang (Coreea de Sud), ce recordmenă avem în acest lot, ce şanse avem la medalii, ce naţiuni se vor bate pentru întâietatea la medalii, care sunt principalele favorite în cele mai populare probe şi ce premiere exotice ne oferă ediţia 23 a Jocurilor Olimpice de iarnă! Încep VINERI! Iar dacă e VINERI e şi… FANATIK!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Nu uitaţi: dacă e VINERI, e…  FANATIK!

Ştirea MOMENTULUI

Denis Alibec este istorie la FCSB! Cine va purta tricoul cu numărul şapte!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.