Fotbal intern

Gigi Becali a ales un fundaș central! FCSB, transfer din Brazilia

03.08.2018 | 18:02
Gigi Becali a ales un fundas central FCSB transfer din Brazilia

Gigi Becali a ales un fundaș central! FCSB, transfer din Brazilia, asta vrea patronul roș albaștrilor pentru formația lui Nicolae Dică. Astfel, latifundiarul din Pipera a anunţat că a rezolvat și problema apărătorului lipsă din angrenajul echipei sale.La scurt timp după ce a bătut palma cu Raul Rusescu, Becali s-a lăudat că și apărarea lui Dică o să fie schimbată în vederea calificării în grupele Europa League. Drept pentru care în lot va apărea în cel mai scurt timp posibil un alt fundaș central.

“De unde ştiţi voi d-astea? Da, azi semnează şi Rusescu, şi fundaşul central, iar mâine o să afle şi presa”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Fundaș central din Brazilia pentru FCSB!

Transferul fundașului central vine după ce Gigi Becali a dat afară nu mai puţin de trei stoperi în această vară: Găman, Larie şi Artur Jorge. Numai șase luni a petrecut la FCSB Valerică Găman. Apărătorul s-a transferat în prima ligă din Arabia Saudită, la Al-Shabab, echipa antrenată de Marius Șumudică. A jucat doar 7 meciuri pentru roș-albaștri și nu a dat semne că se integrează în echipă preferând să plece la prima ofertă serioasă. În trecut au existat și contre cu patronul echipei care l-a acuzat că nu a dat totul pentru echipă într-un moment crucial. Gigi Becali a povestit o întâmplare petrecută după jocul din sezonul precedent cu CSMS Iași.

De Găman ce să zic.. avem contract încă! Dar ce să mai faci cu el, că la Iaşi era fericit că am luat bătaie, le zicea maseurilor că “v-a bătut Dumnezeu, bă!”, că n-a jucat el! Ce să faci cu oameni d-ăştia la echipă?”a povestit Gigi Becali despre Valerică Găman după ce FCSB a ratat titlul în acest sezon

Fundaș central din Brazilia pentru FCSB!

Nici Larie n-a avut mai mult succes în tricoul roș albaștrilor. Ajuns la 31 de ani, fundaşul cu o cotă de piaţă de 500.000 de euro și-a încheiat pe 1 iunie înţelegerea cu FCSB, iar în ultimele  săptămâni analizase mai multe propuneri. În cele din urmă a ales să semneze cu formaţia pentru care în trecut a jucat şi fostul său coleg de la CFR Cluj, Ciprian Deac, FC Tobol din Kazahstan.

“În primul rând, acest transfer este o provocare pentru mine pentru că voi juca pentru prima dată în afara României. Am avut de ales între cei de la Tobol şi o echipă din prima ligă din Rusia. Dar m-am sfătuit cu cei doi oameni esenţiali în acest transfer, Sergiu Bodea şi domnul Vitalie Leuca, dar şi cu Ciprian Deac, pentru că el a jucat la această formaţie”, a explicat atunci Larie alegerea

De data aceasta, patronul FCSB s-a reorientat din mers și a ales să testeze piața de afară. Deși inițial a evitat să-i dezvăluie identitatea noului fundaş, până la urmă FANATIK.RO a aflat că este vorba despre un apărător central de naționalitate braziliană.

Nu pot să vă spun mai multe, dar e străin, nu român“, a declarat pentru FANATIK.RO Gigi Becali

6 goluri a marcat FCSB-ul în dubla cu Rudar