Sport

Gigi Becali a anunțat că FCSB va face cerere pentru a juca în Ghencea derby-ul cu Rapid: „Deja am dat ordin!”

Gigi Becali vrea să ducă în Ghencea derby-ul FCSB - Rapid. Totul, după ce stadionul le-a fost suspendat celor de la CSA Steaua.
17.09.2022 | 23:16
Gigi Becali a anuntat ca FCSB va face cerere pentru a juca in Ghencea derbyul cu Rapid Deja am dat ordin
Gigi Becali a anunțat: FCSB va face cerere pentru a juca în Ghencea derby-ul cu Rapid: „Deja am dat ordin!”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB ar putea reveni în Ghencea după o pauză de șapte ani. Acolo s-ar putea juca și derby-ul cu Rapid din etapa a doua a returului sezonului regulat. Stelei i-a fost suspendat stadionul din cauza incidentelor de la partida cu Dinamo, lucru de care vrea să profite Gigi Becali.

Gigi Becali a dat ordin ca FCSB – Rapid să se joace în Ghencea

Echipa lui Daniel Oprița este obligată să joace următoarele patru meciuri de acasă departe de arena din Ghencea. „Militarii” sunt forțați să evolueze pe teren neutru până pe 26 noiembrie, când ar urma să primească vizita lui Brașov SR.

ADVERTISEMENT

Până atunci, CSA Steaua mai are de jucat pe teren propriu cu Chindia Târgoviște în Cupa României și cu Poli Timișoara, Oțelul Galați și Unirea Dej în Liga 2 Casa Pariurilor.

În SuperLiga, pe 5 noiembrie e programat derby-ul FCSB – Rapid, iar Gigi Becali vrea ca meciul din etapa a doua a returului sezonului regulat să se dispute în fieful „militarilor”. Roș-albaștrii au de luat o revanșă, după ce în Giulești au pierdut cu 0-2.

ADVERTISEMENT

„Am dat ordin să se facă oficial cerere ca să jucam în Ghencea după ce am aflat de decizia primită de cei de la CSA , cred că s-a și facut. O să îl sun pe Vali Argăseală să verific. Stadionul ăla trebuie să și producă bani.

Ați vazut și voi ce amendă au primit cei de la CSA, nu? Păi de unde bani să o plătească? Vreau ca cei de acolo să se trezească și să ne lase să ne întoarcem în Ghencea. Iar eu vă dau scris că vom juca cu casa închisă.

ADVERTISEMENT

Voi vă dați seama ce o să fie în Ghencea la un meci al nostru cu Rapid? Hai să facem un pariu! Vreau să jucam în Ghencea, iar cel mai tare îmi doresc să jucam în Ghencea macar meciul cu Rapid.

Iți repet: eu deja am dat ordin să se facă cererea oficială. Nu vreau să joc acolo gratis, plătesc. Stadionul ăla este facut din banii tuturor românilor”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci cu Rapid în Ghencea, de neagră amintire pentru FCSB

FCSB a jucat ultima dată în Ghencea cu Rapid în februarie 2015. Atunci, giuleștenii s-au impus cu scorul de 1-0. Totuși, la final de sezon, roș-albaștrii au reușit să câștige ultimul lor campionat, în timp ce rivalii bucureșteni au retrogradat în eșalonul secund.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „X2” la U Craiova – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT