Fotbal intern

Gigi Becali anunţă: Manea e istorie pentru FCSB! “S-a terminat! Nu mai are unde să joace la noi”. EXCLUSIV

09.01.2020 | 23:49
Gigi Becali anunta Manea e istorie pentru FCSB Sa terminat Nu mai are unde sa joace la noi EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Cristi Manea a ajuns la FCSB în ultima zi a perioadei de mercato din vara trecută, Gigi Becali reuşind să obţină împrumutul fotbalistului de la Apollon Limassol. Cel mai bun fundaş dreapta de la Campionatul European U-21 a dezamăgit însă la FCSB şi după 6 luni patronul a anunţat în FANATIK că nu va mai avea nicio şansă la echipă.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2.07 este cota pentru „Ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunţat că Manea nu mai are nicio şansă la FCSB!

Cel mai probabil, Cristi Manea va pleca în această iarnă, în condiţiile în care Bogdan Argeş Vintilă nu se va mai baza pe el: “Pentru Manea s-a terminat! Nu mai are unde să joace la noi. Nicio şansă”, a declarat Becali pentru FANATIK.

De altfel, FANATIK a anunţat încă din începutul lunii decembrie că pentru Cristi Manea aventura la FCSB se va încheia în această iarnă. Fundaşul dreapta a prins patru prezenţe la roş-albaştri în această toamnă: două meciuri în Cupă, cu Metaloglobus şi cu U Cluj şi două în Liga 1, cu Dinamo şi cu Poli Iaşi. Iar meciul cu Iaşiul a fost cel care l-a “convins” pe Becali.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, după meciul câştigat de FCSB cu Poli Iaşi, scor 2-1, Gigi Becali l-a certat pe Cristi Manea în faţa echipei: “Gata, ţi-ai pierdut şansa! O să joace Creţu de acum înainte fundaş dreapta! Tu trebuie să îmi demonstrezi că trebuie să joci, pentru că trebuie să dau o grămadă de bani pe tine!”. 

Manea şi Popa s-au rugat de Gigi Becali să fie luaţi în cantonament: “Aşa este. Am acceptat, poate îi vede cineva şi pe ei”

Bogdan Argeş Vintilă nu ar fi vrut să îl ia pe Cristi Manea nici în cantonamentul din Spania, însă fotbalistul l-a rugat pe Gigi Becali să îl ia în cantonament ca să aibă mai multe şanse să se transfere în această iarnă:

ADVERTISEMENT

“Aşa este. Manea şi Popa nu au intrat în vederile lui Vintilă pentru cantonament. Am vorbit cu ei şi am acceptat să plece cu echipa pentru a-i ajuta, poate îi vede cineva şi pe ei. Am vrut să îi ajut”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

Cristi Manea are un salariu imens, de 30.000 de euro din care mai mult de jumătate, 18.000 de euro este suportat de FCSB. Patronul nu mai este dispus să plătească aceşti bani unui jucător care nu a confirmat, mai ales că dacă ar vrea să îl păstreze şi din vară ar trebui să plătească 2,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În schimb, pe postul de fundaş dreapta, FCSB s-a acoperit în acest sezon prin Vali Creţu. Fundaşul venit de la Gaz Metan Mediaş a avut evoluţii foarte bune şi a câştigat duelul pentru titularizare cu Manea.

Şase jucători de la FCSB nu intră în planurile lui Bogdan Argeş Vintilă pentru a doua parte a stagiunii. Este vorba de: Thierry Moutinho, Adi Popa, Diogo Salomao, Alexandru Stan, Claudiu Bellu şi Cristi Manea. Dintre jucătorii de pe “lista neagră”, doar Adi Popa şi Cristi Manea vor merge în cantonament şi asta după ce l-au rugat pe Gigi Becali să îi accepte şi pe ei.

  • 30.000 de euro este salariul lunar al lui Cristi Manea 
  • 3.200.000 de euro este cota de piaţă a lui Manea 
ADVERTISEMENT