Becali: “Recunosc! Nu vreau pe Dinamo în play-off”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
05/02/2018, 11:44
Becali: “Recunosc! Nu vreau pe Dinamo în play-off”

Gigi Becali a vorbit despre meciul lui Dinamo, de pe teren propriu, cu Craiova, şi se bucură că s-a terminat la egalitate. Patronul”roş-albaştrilor” se teme că Vasile Miriuţă i-ar ajuta pe cei de la CFR Cluj să ia campionatul.

“Chiar dacă rămânea aşa, nu era rău, să câştige Craiova sau egal, numai Dinamo să nu câştige. Dinamo s-a calificat anul trceut, dar nu erau aşa multe puncte diferenţă. Noi avem 50, ei au 35, nu mai pot ei…, e prea mare diferenţa de pluton.

“E foarte ruşinos ce se întâmplă”

Eu recunosc, nu vreau Dinamo în play-off, deşi e mai frumos cu ei. După aia iar, că au venit suporterii, Miriuţă nu e ungur? El a jucat la naţioanal Ungariei şi ţine cu ungurii. În centenar, să câştige ungurii campionatul… Nu e echipă ungurească. Nu au şi imn? E ruşinos, e foarte, foarte ruşinos. Şi lui îi e teamă de poezia lui Eminescu”, a spus Becali la PROX.

FC Dinamo Bucureşti este în afara locurilor de play-off în acest moment.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.