Sport

Gigi Becali a anunțat că revine pe stadion la un meci al FCSB: ”Am promis, deci voi fi acolo”

Patronul vicecampioanei FCSB a renunțat să mai meargă pe stadion la meciurile echipei sale. A promis că va fi alături de roș-albaștrii la returul cu Saburtalo, dar nu s-a ținut de cuvânt. Acum nu mai are încotro.
02.08.2022 | 15:59
Gigi Becali a anuntat ca revine pe stadion la un meci al FCSB Am promis deci voi fi acolo
Gigi Becali a anunțat la ce meci își va susține echipa de pe stadion. Ultimul transfer îl obligă.© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a promis în urmă cu o săptămână că va fi pe stadion la meciul dintre FCSB și Saburtalo Tbilisi, din turul 2 preliminar al Conference League. S-a răzgândit. Ultimul transfer, însă, îl obligă să revină în tribune.

Gigi Becali: ”Mă țin de cuvânt”

Revenirea lui Gigi Becali pe stadion la un meci al vicecampioanei FCSB ar trebui să se întâmple peste o săptămână. Afaceristul a promis că va asista și la FCSB – Saburtalo, dar nu s-a ținut de cuvânt.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Bogdan Rusu, de la CS Mioveni, îl obligă, moral, pe finanțatorul roș-albaștrilor să fie alături de jucătorii lui.

Gigi Becali nu mai poate da înapoi. I-a promis primarului Ion Georgescu că merge la partida pe care FCSB o va disputa săptămâna viitoare la Mioveni.

ADVERTISEMENT

”Când l-am sunat pe primar l-am întrebat: «Îmi faci și mie o bucurie? Îl vreau pe Bogdan Rusu. Îți dau 100.000 de euro, încă 100.000 dacă trec de turul 3 și alte 50.000 pentru grupe».

«Da, domnule Becali, îți fac. Acum vreau să-mi faci și mie o bucurie, să vii la meci». Am promis că da, deci voi fi acolo, pentru că mă țin de cuvânt”, a spus Gigi Becali la prezentarea ultimelor achiziții David Miculescu și Bogdan Rusu.

ADVERTISEMENT

Au trecut mai bine de doi ani de la ultimul meci la care Gigi Becali a fost pe stadion

Patronul echipei FCSB a renunțat de ani buni să mai participe la evenimente, ba chiar și să mai asiste la meciurile echipei sale.

Omul de afaceri a mărturisit în exclusivitate pentru FANATIK că este mai atras de viața monahală, decât de cea mondenă și chiar investește masiv într-o mănăstire în care vrea să se retragă la bătrânețe.

ADVERTISEMENT

Ultima oară când latifundiarul a participat la un meci al roș-albaștrilor s-a întâmplat pe 4 iulie 2020, la întâlnirea FCSB – FC Botoșani 1-1. A fost meciul care a scos formația finanțată de Becali din lupta la titlu în acel sezon.

Dezamăgit de un nou eșec în fața marii rivale din ultimii ani, CFR Cluj, omul de afaceri a decis să nu mai meargă pe stadion și să nu se mai implice în nici un fel în viața echipei.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,65 este cota pentru ”2 și sub 2,5 goluri” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT