Fotbal intern

Gigi Becali a anunţat ce atacanţi urmăreşte FCSB: “Nu dau mulţi bani!”. Ce sumă cere pentru Adrian Petre: “Îi dau drumul”

30.07.2020 | 19:44
Gigi Becali a anuntat ce atacanti urmareste FCSB Nu dau multi bani Ce suma cere pentru Adrian Petre Ii dau drumul
ADVERTISEMENT

Gigi BEcali a vorbit despre atacanții pe care FCSB îi vrea pentru sezonul viitor.

Patronul FCSB-ului consideră că Gabriel Debejluh și Alexandru Buziuc ar putea face diferența pentru vicecampioana României.

Totodată, Gigi Becali a vorbit și despre Adrian Petre, pe care a spus că îl lasă să plece pe 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat atacanții pe care îi vrea la FCSB

Gigi Becali a anunțat atacanții pe care îi vrea la FCSB din sezonul viitor: „Eu cred că se va decide titlul în ultima etapă, să se bată ei între ei și gata, noi nu suntem arbitrul campionatului, să se bată ei între ei.

Nu ne băgăm noi să creăm probleme între ei, eu zic că e mai bine să se bată între ei, așa e normal, așa e dreptate. S-a făcut nedreptate cu Bârsan, deci las să fie dreptate, cine merită să câștige titlul, să-l câștige.

ADVERTISEMENT

Acolo trebuie să arbitreze Feșnic sau Istvan Kovacs, dar nu-l dă. Mai sunt buni și Marius Avram sau Ovidiu Hațegan. Dar lui Feșnic nu ai ce să-i reproșezi.

Eu i-am zis lui Toni Petrea să jucăm cu copiii mai mult. El dacă e băiat deștept o să vă spună dacă îl mai întreabă presa de ce nu a jucat presa, să le spună jurnaliștilor că așa a vrut el.

ADVERTISEMENT

Și Debeljuh este un jucător pe care îl urmărim, și mai urmărim pe un alt atacant român. E vorba de Buziuc, dar a mai râs lumea de mine când am zis că pe el îl vreau, dar mie de el îmi place, aș avea încredere în el mai mare decât în Debeljuh. 

Nu dau mulți bani pe Debeljuh, dacă e să dau bani. O să mai luăm și un fundaș central, pe care Meme vrea să-l ia. Nu-l știu, e tot român.

ADVERTISEMENT

Pe Petre îl păstrăm că avem încă un contract pe el. Dacă impresarul lui îi găsește echipă, eu îi dau drumul pe 300.000 de euro. O să dau și ceilalți 500.000 de euro pe Petre, că nu facem ca arabii să nu dăm banii”.

„Nu las jucători la naționala mică să facă paranghelii”

„După ce că noi nu știm să terminăm campionatul, mergem să ne distrăm cu Farul și să facem o paranghelie la naționala U21. Ce înseamnă asta? Nu-i știe Mutu pe Man, Moruțan și restul. Îi las când se termină campionatul și când nu mai e COVID.

N-ai bani nu joci, trebuie să faci teste, ce mare lucru, faci teste joci, ieși pozitiv nu joci. Cine are condiții joacă, cine nu are nu joacă, mare lucru. E lipsă de inteligență la noi, să vină să le fac eu testele la preț mai mic”, a mai spus Gigi Becali.

„Pe mine nu mă afectează. Normal că aduc toată echipa la meciul cu CFR Cluj. Ei au venit la antrenamente, sunt cu echipa. 

Nu știu dacă a fost Mihai Stoichiță în vestiar la noi, e om prea cuminte să facă așa ceva, dar oricum nu mă interesează.

După ce că nici n-avem bani, abia dacă ne ajung banii pe 14 echipe, suntem vai de capul nostru, de unde să mai găsim încă 2 să facem 16, de unde să găsim și să mai facem și bani.

Eu am vorbit cu contabilul și mi-a spus că am 11 milioane de euro împrumut și dacă nu ne calificăm în Europa League, ce mă fac? Intru în faliment.

E treaba lor, dacă vor 16 să fie 16, oricum fac ce vor ei”, a încheiat patronul FCSB-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,77 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT