Fotbal intern

Gigi Becali a anunțat ce jucători vrea să transfere la FCSB. “Doi fundași centrali și un atacant!” Claudiu Belu refuză să își rezilieze contractul

12.12.2019 | 18:40
Gigi Becali a anuntat ce jucatori vrea sa transfere la FCSB Doi fundasi centrali si un atacant Claudiu Belu refuza sa isi rezilieze contractul
ADVERTISEMENT

FCSB se va despărți de 13 jucători, iar Gigi Becali a anunțat ce fotbaliști vrea să transfere în perioada de mercato din vară. Latifundiarul din Pipera are pe listă doi fundași centrali și un atacant care să fie pe stilul lui Florin Tănase, dar mai puternic.


  • (P) Cota BETANO la FCSB – Universitatea Craiova: 2.05 este cota pentru o victorie a gazdelor. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat ce jucători vrea să transfere la FCSB

Mie îmi mai trebuie doar trei jucători. Mă despart de 13 și mai vreau doar trei. Doi fundași centrali și un atacant, dar nu găsesc. Asta vreau. Un atacant gen Tănase, dar mai puternic.

Un atacant mobil vreau. Și doi fundași centrali, din țară, din străinătate, dar numai să-i găsesc. Vreau un fundaș central care să dea bine cu capul, genul lui Szukala, care să dea și goluri, a declarat Gigi Becali, finanțatorul FCSB, conform  Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Claudiu Belu refuză să plece în iarnă de la FCSB

Gigi Becali a comentat și în legătură cu jucătorii care vor pleca de la vicecampioana României în următoarea perioadă, iar afaceristul susține că Claudiu Belu, fundașul transferat de la Astra Giurgiu, refuză să își rezilieze contractul în iarnă și va pleca în vară.

”Eu am prea mulți jucători. În vară mă despart de 13, acum în iarnă o să plece doar câțiva, că sunt mulți care au contract până în vară și nu vor să plece acum. Uite, spre exemplu, Belu nu vrea să plece acum, o să plece în vară”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT

Cristi Manea, pe lista neagră a lui Gigi Becali

Pe lista neagră a lui Gigi Becali se află Claudiu Belu, Alexandru Stan, Bozhidar Chorbadzhiyski, Marko Momcilovic, Diogo Salomao, Thierry Moutinho, Lukasz Gikiewicz, Juvhel Tsoumou, Harlem Gnohere, Adi Popa, Mihai Pintilii, Lucian Filip și Ioan Hora. Asta nu e tot! FANATIK a dezvăluit că și Cristian Manea poate pleca de la FCSB în iarnă.

Gigi Becali a anunțat că și-ar fi dorit ca Harlem Gnohere să rămână la FCSB și chiar i-a propus prelungirea contractului, dar că “Bizonul” l-a lăsat să înțeleagă că nu își mai dorește să rămână la vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Gnohere s-a supărat. Că de ce e el pe lista cu ăia 13 și i-am zis: ”Tu nu ești, dar ți se termină contractul. Eu nu sunt supărat pe tine, nu vreau să renunț la tine. I-am zis că dacă vrea, să vadă că nu vreau să renunț la el, acum pe loc îi prelungesc contractul. I-am zis: ”Hai să prelungim acum”, pe loc i-l făceam, dar nu a vrut. A început să râdă”, a spus Becali.

  • 2,3 milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform transfermarkt.com
  • 6 goluri a înscris Harlem Gnohere pentru FCSB în sezonul 2019 – 2020
ADVERTISEMENT