Sport

Gigi Becali a anunțat condiția pentru care le-ar îndeplini marea dorință suporterilor de la FCSB: „Spun «ia-o tu, că ești specialist»”

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a vorbit despre condiția pentru care nu s-ar mai implica la echipa roș-albastră și i-ar da mână liberă antrenorului.
15.04.2022 | 09:04
Gigi Becali a anuntat conditia pentru care lear indeplini marea dorinta suporterilor de la FCSB Spun iao tu ca esti specialist
Gigi Becali, obligat să achite de urgență o datorie de sute de mii de euro. În caz contrar contul clubului va fi poprit
ADVERTISEMENT

În trecut, chiar Gigi Becali (63 de ani) a mărturisit că se implică excesiv la FCSB, acesta dictând, în multe rânduri, schimbările din timpul meciurilor. Această strategie i-a adus numeroase conflicte cu suporterii echipei bucureștene, fiind nemulțumiți de lipsa de performanțe din ultimii ani.

Gigi Becali a anunțat condiția pentru care le-ar îndeplini marea dorință suporterilor de la FCSB

Gigi Becali susține că, în cazul în care averea sa s-ar ridica la câteva miliarde de euro, ar da putere deplină antrenorului principal la formația roș-albastră.

ADVERTISEMENT

„Dacă aveam eu trei miliarde de euro, atunci spuneam: «Tu antrenor care ești foarte bun, că te-am văzut că ai câștigat. Uite, ia asta și fă tu».

Dar, când tu nu ai banii și vezi în țările alea, sunt două aspecte, am bani mulți, nu mă interesează că dau 300 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Doi, societatea comercială a luat-o Abramovich la 350 de milioane de euro, acum vrea trei miliarde de euro, pentru că a crescut.

Și trei, economie puternică, bani din bilete, din sponsori, nu pierzi bani. Dacă eu nu pierd bani, acum spun «ia-o tu, că tu ești specialist».

ADVERTISEMENT

Dacă eu pierd bani, eu nu fac economii, trebuie să aduc bani din buzunarul meu. Nu îmi mai convine, trebuie să fiu cu ochii în patru”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Averea lui Gigi Becali este estimată la 350-400 de milioane de euro.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 40 de puncte obținute, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

În următoarea partidă din play-off, trupa lui Toni Petrea o va întâlni, în deplasare, pe campioana CFR Cluj. Meciul este programat duminică, la ora 20:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

  • 32,4 milioane de euro este cota lotului FCSB-ului, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,32 este cota pentru „total goluri: 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT