Fotbal intern

Gigi Becali a anunțat condițiile în care Andrei Miron a semnat cu FCSB: „E gratis, nu e bună afacerea?”

08.01.2020 | 14:45
Gigi Becali a anuntat conditiile in care Andrei Miron a semnat cu FCSB E gratis nu e buna afacerea
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre venirea lui Andrei Miron de la FC Botoșani și a explicat în ce condiții a semnat fundașul central cu vicecampioana României. Miron va mai rămâne la Botoșani pentru meciurile pe care moldovenii le mai au până în play-off-ul campionatului.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,05 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici mai multe cote!

ADVERTISEMENT

Condițiile în care a venit Andrei Miron la FCSB

Andrei Miron este noul fundaș central al FCSB-ului, aşa cum FANATIK a anunţat în EXCLUSIVITATE, însă se va alătura vicecampioanei României doar la începutul play-off-ului. Gigi Becali a vorbit despre transfer și a explicat în ce condiții a semnat jucătorul: „Să vedem cum o să facem, am vorbit cu Iftime și el vrea să-l țină să joace cât poate, două sau trei meciuri.

O să rămână cu ei, facem actele de acum. Joacă două sau trei meciuri și vine la noi. Vine gratis, Iftime ia 30% din următorul transfer. E gratis, nu e bună afacerea? L-am vrut demult. L-am vrut și pe Burcă, dar nu l-am luat”.

ADVERTISEMENT
  • 25 de ani a împlinit Andrei Miron pe 28 mai

Miron își dorea să meargă la FCSB

Andrei Miron își dorea să meargă la FCSB încă din luna decembrie, când a declarat că vrea să încerce o nouă provocare în carieră: „Să vedem dacă va fi o oportunitate bună pentru mine și va veni o ofertă bună o să mă despart de Botoșani”.

„Am ajuns deja la o vârstă și cred că pot să fac mult mai mult. M-aș duce la o echipă unde să am oportunitatea să joc. N-aș spune nu unei oferte de la FCSB. Clar că m-aș duce la FCSB dacă va fi o ofertă bună pentru mine”, a declarat Andrei Miron.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Andrei Miron a jucat în 16 partide pentru FC Botoșani, în care a reușit să înscrie două goluri.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Miron, conform transfermarkt.com