Sport

Gigi Becali a anunțat cu cât îl vinde pe Malcom Edjouma de la FCSB: “Dacă iau mai mult cu 1 milion de euro pe el, pleacă!”. Exclusiv

Gigi Becali a anunţat în ce condiţii este dispus să îi vândă pe Andrea Compagno şi Malcom Edjouma! Latifundiarul a dezvăluit că vrea 1 milion de euro mai mult decât a dat.
07.06.2023 | 10:55
Gigi Becali a anuntat cu cat il vinde pe Malcom Edjouma de la FCSB Daca iau mai mult cu 1 milion de euro pe el pleaca Exclusiv
Gigi Becali a anunțat cu cât îi vinde pe Malcom Edjouma şi Andrea Compagno de la FCSB: "Dacă iau mai mult cu 1 milion de euro pe ei, pleacă!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este perioada schimbărilor la FCSB. Gigi Becali a dat afară şapte jucători la finalul sezonului, dar vrea să puncteze şi la capitolul transferuri şi să construiască o echipă de titlu. Dar, lista plecărilor ar putea să nu fie încă închisă.

Gigi Becali a anunțat cu cât îl vinde pe Malcom Edjouma de la FCSB

Patronul FCSB a explicat pentru FANATIK în ce condiţii ar putea să îl îi vândă pe Andrea Compagno şi Malcom Edjouma, criteriul putând fi aplicat pentru orice jucător care trece de 25 de ani:

ADVERTISEMENT

“Eu am o nouă strategie. Cine îl vrea pe Compagno trebuie să dea cu 1 milion mai mult decât l-am luat. Aşa e în cazul tuturor jucătorilor care au peste 25-26 de ani la noi. Eu aşa aş vrea, să iau cu un milion mai mult pe fiecare jucător. 

“Să ceri 2 milioane înseamnă să scapi de ei? Înseamnă că faci afaceri”

Pe Edjouma vreau de la 1,5 milioane de euro în sus şi tot aşa. Nu vreau să scap de ei. Să ceri 2 milioane înseamnă să scapi de ei? Înseamnă că faci afaceri. De cine am vrut, am scăpat până acum. 

ADVERTISEMENT

N-aţi văzut? Eu pe cine nu mai vreau la echipă, îi las să plece. V-am spus încă de la finalul campionatului lista celor şapte care pleacă”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.

“Nu mai vreau să trăim ceea ce am trăit în sezonul trecut”

Referitor la capitolul veniri, Gigi Becali a anunţat că obiectivul lui este să construiască o echipă de titlu în acest an, însă deocamdată transferurile lui Vlad Chiricheş şi Arnold Garita nu sunt rezolvate:

ADVERTISEMENT

“Vreau să fac o echipă cu care să câştigăm titlul. Nu mai vreau să trăim ceea ce am trăit în sezonul trecut. Despre Chiricheş şi Garita nu am ce să vă spun acum. Când o să se facă, o să ştiţi. Dar nu pot să vin cu poveşti.

O să vedem dacă o să putem să îi luăm. Chiricheş mai are contract acolo, Garita mai are contract la FC Argeş. Nu e chiar atât de simplu şi v-am spus, eu nu mai vreau să vorbesc poveşti. Dacă o să ne înţelegem cu ei, o să ştiţi”, a declarat Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB a încheiat pe locul doi în SuperLiga şi va evolua în preliminariile Conference League. Echipa patronată de Gigi Becali a câştigat ultima dată titlul în anul 2015, sezon în care a luat şi Cupa Ligii şi Cupa României Betano.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT