Fotbal intern

Gigi Becali a anunțat cum își primesc banii înapoi jucătorii de la FCSB: „Le-am promis. Așa e corect”

30.03.2020 | 20:14
Gigi Becali a anuntat cum isi primesc banii inapoi jucatorii de la FCSB Leam promis Asa e corect
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre faptul că toți jucătorii FCSB-ului au semnat noile contracte, mai puțin Aristidis Soiledis și Bogdan Planic cum a anunțat FANATIK și a amintit și de moartea lui Martin Tudor, despre care spune că a fost o persoană foarte bună.

Totodată, finanțatorul FCSB-ului a anunțat că jucătorii își vor primi toți banii înapoi dacă se vor califica în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat cum își primesc jucătorii banii înapoi

Gigi Becali a vorbit faptul că toți fotbaliștii vicecampioanei României au semnat noile contracte, mai puțin Aristidis Soiledis și Bogdan Planic și a amintit și de decesul lui Martin Tudor, fostul portar al „roș-albaștrilor”.

Gigi Becali a mărturisit că le-a promis jucătorilor că dacă se vor califica în cupele europene vor primi banii înapoi:„Cele mai folositoare unui om sunt anunțurile că a murit cineva pe care îl cunoștea, dacă are ceva în cap, chiar dacă o să spună lumea că sunt nebun.

ADVERTISEMENT

O dată i-am micșorat salariul lui Martin Tudor, dar el nu a zis nimic, era un băiat foarte cuminte

Au semnat toți jucătorii, numai Soiledis și cu Planic, care nu e în București nu au semnat plus ceilalți cinci pe care îi bag în șomaj tehnic.

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt dispus să-mi dau banii la fotbal, dacă nu se reglementează ceva și cred că o să fie foarte greu, eu plec, la revedere. Nu beau gaz, beau apă, de ce să dau bani la fotbal?! FCSB are datorie la mine 5-6 milioane de euro”.

„Să se califice și își primesc banii înapoi!”

Gigi Becali le-a promis jucătorilor că le dă toți banii înapoi dacă se vor califica în cupele europene: „Eu mă gândesc la toate soluțiile, că e și ceva pozitiv pentru că o să se scoată fair-play-ul financiar.

ADVERTISEMENT

Am zis să nu îi bag în șomaj tehnic ca să luptăm împreună și au în contract că dacă se califică în cupele europene o să-și ia banii înapoi. Să se califice și-și iau toți banii, eu nu sunt cârcotaș, dar nu am ce să fac”.

ADVERTISEMENT