Fotbal intern

Gigi Becali a anunţat de ce l-a pus antrenor principal la FCSB pe Mihai Teja. “A semnat contractul fără să îl citească!”

27.12.2018 | 13:10
Gigi Becali a anuntat de ce la pus antrenor principal la FCSB pe Mihai Teja A semnat contractul fara sa il citeasca

Gigi Becali a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre decizia lui de a-l pune pe Mihai Teja antrenor principal la FCSB şi a dezvăluit că l-a ales pe acesta pentru a-l înlocui pe Nicolae Dică după ce a avut o discuţie serioasă în care antrenorul i-a promis că vicecampioana României va avea posesia.

Mai mult, Gigi Becali a dezvăluit că a discutat cu Mihai Stoichiţă şi Gică Hagi în legătură cu dorinţa sa de a-l numi antrenor principal pe Mihai Teja şi susţine că acesta a semnat contractul fără să îl citească.

Motivul pentru care Gigi Becali l-a ales pe Mihai Teja

Am zis să fac o conferinţă de presă ca să îl prezint pe Mihai şi vă spun toate celelalte lucruri care s-au întâmplat. Vreau să spun adevărul ca să nu se interpreteze. Eu zic adevărul, iar fiecare comentează cum vrea după aceea.  Acum o să vă spun de ce l-am ales pe Mihai. L-am intrebat cum vede fotbalul. M-a influenţat Mihai Stoichiţă care a zis că Mihai Teja e antrenor de posesie. Am vorbit şi cu Gică (n.r. Gică Hagi), i-am cerut părerea şi mi-a zis că e antrenor de posesie şi că a demonstrat asta. Eu chiar voiam asta. Nu înţelegeam de ce nu avem posesie.

L-am întrebat şi pe el de doi jucători pe care îi doream, dar mi-a zis că sunt buni jucător cu jumătate de gură. Să nu se supere Filip, dar mi-a zis că nu putem să facem posesia cu Filip. E bun jucător, dar nu putem să facem posesie. La fel a zis şi de ăia doi pe care îi vreau eu. Mi-a propus el doi jucători pentru posesie. Eu niciodată nu am făcut aşa cum a zis antrenorul, dar l-am lăsat să îmi spună trei jucători. Am zis că îi fac toate poftele. Fac transferurile pe care le vrea el. Am să îl las 6 luni, nu mă bag, nu mă interesează. Dar dacă după 6 luni nu am luat campionatul şi nu avem posesia, atunci vai de capul lui. Atunci a fost momentul în care m-am decis că e antrenorul Stelei. Mi-a zis că nu putem să facem posesia cu mijlocaşi lenţi. A zis că Filip e puternic, dar că avem nevoie de iuţeală acolo. Mihai mi-a zis că e Ivanov de la Gaz Metan. A zis că e cinci clase peste cel pe care eu voiam să îl aduc. Nu este neam cu mine Mihai.

Live conferința de presă în care Mihai Teja e prezentat oficial la FCSB. Ofertă incredibilă a lui Becali: 1.200.000 de euro pentru un jucător din Liga 1 –-https://goo.gl/3po6CR

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 27. Dezember 2018

E adevărat că familiile noastre se cunosc de 200 de ani. El a crescut sub ochii mei. Nu se mai pune vorba de încredere. El a semnat contractul, nu l-a citit deloc. E prea mare respectul ca să ne păcălim. Nu l-am luat pentru că e cuminte, ci pentru că are valoare. Nu o să mă bag 6 luni! Face ce vrea el, îi iau 4-5 jucători, nu mă interesează. Trebuie să facă posesia, că altfel vede el. Aşa mi-a zis! După aceea fac eu posesia”, a spus Gigi Becali la conferinţa de presă susţinută la palat.