Gigi: "Ce să fac cu Torje la Steaua? Îl aduceam să stea rezervă!?"

Gabi Torje, Gigi Becali, FCSB, Dinamo

Gigi Becali a dezvăluit că nu l-a dorit pe Gabi Torje la Steaua, deoarece internaţionalul român nu avea loc în primul "11" al roş-albaştrilor.

Gabi Torje a semnat cu Dinamo şi a postat pe pagina personală de facebook un mesaj pentru suporterii echipei din Ştefan cel Mare, anunţând că abia aşteaptă marele meci cu Steaua. (Vezi detalii). Contactat  de FANATIK.RO, pentru a discuta dacă l-a dorit şi el la echipa sa pe internaţionalul român, Gigi Becali a vorbit despre mijlocaşul în vârstă de 28 de ani.

"Nu mă apuc eu acum să îi dau replici lui Torje sau să vorbesc eu de ce a spus el că aşteaptă cu mare nerăbdare meciul cu Steaua. Nu mă interesează ce spune. Eu nici nu l-am vrut pe Torje la Steaua. Nu am nimic cu el, dar ce să fac eu cu Torje la Steaua? Să îl aduc să stea rezervă? În locul cui să joace Torje? Eu îi am pe Budescu, Teixeira, Florinel Coman, Dennis Man, Cristi Tănase", a spus Becali.

"Gigi l-a vrut pe Torje când era Reghe la Steaua!"

Contactat de către FANATIK.RO, Cristea Opria, impresarul lui Gabi Torje, a confirmat faptul că în această iarnă Gigi Becali nu l-a contactat pentru a discuta despre un posibil transfer al internaţionalului român la Steaua. Acesta ne-a spus că nici măcar nu se punea problema, deoarece patronul vicecampionilor ştia clar că Torje nu acceptă să joace la echipa roş-albaştrilor.

"Nu am fost căutat în iarna asta de Gigi Becali pentru a discuta despre Torje. Dar Gigi Becali nu m-a căutat şi pentru faptul că el ştia clar că Torje nu o să accepte să vină să joace la Steaua. Singura dată când am vorbit cu Gigi despre Torje a fost pe vremea lui Reghecampf, dar atunci Torje a respins clar posibilitatea ca el să joace pentru Steaua. Nu vrea să joace niciodată la Steaua", a spus Opria.