Fotbal intern

Gigi Becali a anunţat noi transferuri la FCSB: “Iau 2-3 jucători! Un atacant polonez! Ăla care a fost la Dinamo? Posibil”

30.07.2019 | 11:49
Gigi Becali a anuntat noi transferuri la FCSB Iau 23 jucatori Un atacant polonez Ala care a fost la Dinamo Posibil

Gigi Becali a anunţat noi transferuri la FCSB, la o zi după ce vicecampioana României a fost învinsă de FC Botoşani, scor 0-2, în etapa a 3-a din Casa Pariurilor Liga 1. Patronul roş-albaştrilor a susţinut că într-o săptămână va definitiva lotul cu noile achiziţii.

Gigi Becali a anunţat noi transferuri la FCSB: “Azi sau mâine vine atacantul polonez”

După ce FCSB a bifat al doilea meci fără gol marcat în Casa Pariurilor Liga 1, Gigi Becali a anunţat noi transferuri şi a susţinut că până miercuri va aduce un atacant polonez la echipă. În plus, patronul vicecampioanei României a precizat că va aduce fotbalişti şi în defensivă.

“O să iau 2-3 jucători. Azi sau mâine vine un atacant polonez. O să aduc fundaşi stânga şi dreapta. E unul pe care îl vreau şi o să văd dacă pot să-l aduc. Mi-a fost propus atacantul. A vrut să-l ia Gaz Metan Mediaş şi a refuzat. Are vreo 30 de ani. Nu ştiu. E posibil să fie Bilinski. Ăla care a fost la Dinamo? A jucat la Dinamo? E posibil să fie el”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Gigi Becali a anunţat noi transferuri la FCSB
Gigi Becali a anunţat noi transferuri la FCSB

 

“Nu mai dau bani pe jucători”

Gigi Becali vrea să facă transferuri la FCSB, dar la echipă vor veni doar jucători care sunt liberi de contract. Patronul roş-albaştrilor a susţinut că speră să-l aducă pe Aristidis Soiledis, fundaşul stânga al lui FC Botoşani. În plus, Gigi Becali a precizat că nu a renunţat la pista Alex Paşcanu.

Nu mai dau bani pe jucători. E posibil să fie Soiledis. Dacă îl lasă Iftime, e bine. Să mă lumineze Domnu’. Eu vreau fundaş central care să lovească mingea cu capul. Fac doar ce-mi spune Dumnezeu de acum încolo. Dacă pot să-l iau pe Paşcanu, îl transfer. Într-o săptămână fac totul, dar nu mai dau bani. La Paşcanu nu e pe bani”, a declarat Gigi Becali la PRO X.