Fotbal intern

Gigi Becali a anunțat noul plan la FCSB: ”Îl iau pe Edi Iordănescu”

13.05.2019 | 20:40
Gigi Becali a anuntat noul plan la FCSB Il iau pe Edi Iordanescu

Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a anunțat noul plan și faptul că se gândește să-l aducă pe banca tehnică pe Edi Iordănescu, actualul antrenor al formației Gaz Metan Mediaș. Patronul ”roș-albaștrilor” a anunțat în exclusivitate la FANATIK demiterea tehnicianului Mihai Teja la finalul sezonului, după ce a ratat câștigarea titlului în Liga 1 Betano.

Gigi Becali a anunțat noul plan la FCSB: ”Nu mă mai bag la echipă”

”O să iau antrenor român 100%. În maximum 2 ani nu o să mai vedeţi jucători străini. O să fie echipă românească, antrenor român şi jucători români. Vreau să ajut ţara mea, vreau să facă România performanţe, vreau să fie totul bine. Până acum o oră nu ştiam pe cine să pun. Dar am vorbit cu două nume importante, doi prieteni foarte buni, şi mă gândesc să-l pun pe Edi Iordănescu. Nu mă mai bag la echipă. Prima condiţie, Vlad în poartă. Apoi Man, Tănase, Coman, Moruţan în teren. Nu ştiu cum faci, ce faci, dar te descurci. Trebuie să garanteze pentru ăştia, dar apoi e treaba lui ce face. Şi să ia titlul, normal”, a anunțat Gigi Becali noul plan la FCSB.

”N-am pierdut nimic, ce m-a născut mama cu titlu? Nu mă interesează titlu, pe mine mă interesează banii, iar banii îi câștigi dacă te duci în Liga Campionilor. Pentru mine fotbalul e un joc pe bani mulți. Și dacă e să-i câștig, îi câștig, dacă nu, asta e. La fotbal nu e cu dacă și parcă, eu vorbesc doar pe fapte. Am greșit cu Teja dacă am pierdut titlul și cu o etapă înainte de final. I-am spus: ‘Mihai, la Steaua nu se poate fără titlu’. A încercat să-mi spună că a luat echipa abia în iarnă, dar i-am spus că până la play-off aveam numai meciuri cu ultimele clasate. Am început play-off-ul la 2 puncte în spatele CFR-ului, iar acum suntem 5. I-am cerut lui Meme statistica cu Voluntari, Chiajna și Călărași. Am câștigat 8 puncte, mai puțin de jumătate, în timp ce CFR a luat 14”, a mai spus Becali la emeisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Edi Iordănescu la finalul meciul Concordia Chiajna - Gaz Metan Mediaș din play-out-ul Ligii 1 Betano
Edi Iordănescu la finalul meciul Concordia Chiajna – Gaz Metan Mediaș din play-out-ul Ligii 1 Betano

Șumudică, cel mai dorit antrenor la FCSB

După ce Gigi Becali a anunțat că-l va da afară pe Mihai Teja la finalul sezonului, antrenorul a fost contactat de FANATIK, dar nu a dorit să ofere o reacție și a anunțat că mai multe lucruri va spune după meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Betano. Meciul de pe Arena Națională din Capitală se va disputa duminică, de la ora 20:30.

Primele nume vehiculate pentru înlocuirea lui Mihai Teja au fost cele ale lui Marius Șumudică de la Al Shabab din Arabia Saudită și Devis Mangia, demis în urmă cu o lună de la U Craiova. Șumudică este unul dintre cei mai apreciați tehniciani de către finanțatorul Gigi Becali, dar fostul lider de galerie al Rapidului, Gigi Corsicanu, a dezvăluit pentru FANATIK că vorbește des cu Șumudică și nu se pune problema ca acesta să se ducă la FCSB. Și Marius Șumudică a negat luni seară că va merge la vicecampioana României.

Tags: