Sport

Gigi Becali a anunțat noul transfer de la FCSB pentru sezonul următor. „Semnează!” Care e situația lui Deian Sorescu. Video

Gigi Becali a anunțat care este noul transfer al celor de la FCSB pentru viitoarea stagiune. Latifundiarul din Pipera a vorbit despre transferul definitiv al lui Deian Sorescu.
29.03.2023 | 11:28
Gigi Becali a anuntat noul transfer de la FCSB pentru sezonul urmator Semneaza Care e situatia lui Deian Sorescu Video
Gigi Becali a anunțat noul transfer al celor de la FCSB pentru sezonul următor. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a susținut în cursul zilei de miercuri o conferință de presă în care a vorbit printre altele despre lotul echipei pe care o finanțează. Patronul vicecampioanei României a dezvăluit că îi va prelungi contractul lui Joonas Tamm, scandent la finalul lunii iunie. Totodată, patronul roș-albaștrilor a vorbit despre situația lui Deian Sorescu.

Gigi Becali a anunțat că-i va prelungi contractul lui Joonas Tamm la FCSB

Joonas Tamm s-a alăturat roș-albaștrilor în vară, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. În acest sezon, internaționalul estonian care evoluează pe postul de fundaș central a strâns 37 de apariții în tricoul FCSB-ului și a reușit să marcheze 4 goluri.

ADVERTISEMENT

Suficient pentru a-l convinge pe Gigi Becali să-i prelungească șederea la FCSB. Patronul vicecampioanei României a mărturisit că echipa sa suferă în centrul defensivei. „Lui Tamm o să-i prelungim. Nici nu ai fundaș central ce să faci. Semnează”, a declarat Gigi Becali.

Totodată, Gigi Becali a vorbit despre situația lui David Miculescu. Fotbalistul transferat pentru 1,7 milioane de euro de la UTA Arad nu a impresionat în tricoul FCSB-ului. „Nu l-am luat să fie sculă acum, pe Miculescu l-am luat pentru viitor. El o să fie mai bun la anul, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Gigi Becali va activa clauza unui transfer definitiv al lui Deian Sorescu cu o condiție: „Dacă luăm campionatul”

Deian Sorescu este împrumutat de FCSB de la Rakow, mutare care a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK în perioada de transferuri din iarnă. Fundașul dreapta de la FCSB a fost titular în meciul României cu Andorra, însă a fost rezervă neutilizată în victoria de pe Arena Națională, scor 2-1 cu Belarus.

Gigi Becali a precizat că îl va transfera definitiv pe Sorescu la FCSB dacă echipa pregătită de Mihai Pintilii va lua campionatul. „Sorescu dacă luăm campionatul o să activăm clauza. Altfel ce să fac cu el? E și bun tare.

ADVERTISEMENT

S-a integrat foarte bine. Nici eu nu pot să știu aici. Știu că Sorescu e bun fotbalist și luăm campionatul forțăm Liga Campionilor”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali a mărturisit de ce l-a scos din echipa de start a FCSB-ului pe Tavi Popescu: „Pentru campionat”

FCSB ocupă locul 3 în play-off, cu 30 de puncte, la cinci puncte în spatele liderului Farul. Pentru echipa antrenată de Mihai Pintilii urmează duelul cu Sepsi de pe teren propriu, luni, 3 aprilie, ora 20:30. După meciul cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a ales să-l scoată din echipa de start pe Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

„La ora asta e mai bun Florinel Coman. La anul îl forțăm pe Tavi, luăm bani pe el. Dar acum jucăm cu Florinel Coman, pentru campionat și dreptate. Andrei Cordea va juca. Sunt unii jucători individualiști și dacă nu le iese nu le merge jocul. Andrei Cordea joacă mai mult pentru el și dacă nu-i iese… Am încredere în el”, a încheiat Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „GG” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT