Fotbal intern

Gigi Becali a anunțat oferta pe care a primit-o din America pentru Florinel Coman: „Eu nu am nevoie de banii ăștia neapărat”

02.04.2020 | 11:59
Gigi Becali a anuntat oferta pe care a primito din America pentru Florinel Coman Eu nu am nevoie de banii astia neaparat
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre oferta pe care a primit-o din America de la Orlando City pentru Florinel Coman, dar susține că nu este foarte interesat de suma de bani din transfer, dar ia în considerare o posibilă plecare a celui mai în formă fotbalist de la FCSB.

Oferta primită de Gigi Becali pentru Florinel Coman

Gigi Becali a vorbit despre oferta pe care a primit-o din partea lui Orlando City pentru Florinel Coman și a mărturisit că nu este foarte interesat de suma de bani pe care FCSB ar urma să o primească din vânzarea jucătorului.

ADVERTISEMENT

„Am primit o ofertă din America, m-au întrebat dacă oferta mai e valabilă pentru Florinel Coman, eu am adăugat câte ceva. 9.000.000 de euro pentru 60% din Coman.

Iau 5.000.000 de euro în prima tranșă, după 2.000-2.000. Eu nu stau în ploaie, nu am nevoie de banii ăștia neapărat, că dacă revine fotbalul la normal se poate ca Florinel să coste mai mult. Nu putem să știm ce va veni”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„La ora asta gândurile mele sunt așa: toți jucătorii cu 15.000 de euro vor fi vânduți, după care vine Niță și jucătorii de la echipa a doua.

Niță va fi noua vedetă a echipei. Dacă mă ajută Dumnezeu sper să se scoată fair-play-ul financiar și o să se bage mai mulți bani în fotbal”, a continuat patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

„Am avut discuții și pentru Dennis Man”

Gigi Becali a confirmat faptul că olandezii de la Feyenoord s-au interesat de Dennis Man, însă nu au făcut o ofertă oficială, cum au făcut cei de la Orlando City în cazul lui Florinel Coman. 

„Am avut niște discuții și pentru Dennis Man, dar nu am primit o ofertă oficială, la Coman e ofertă oficială”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com